Produse atractive disponibile la Lidl în săptămâna 16 – 22 mai

16.05.2022
Produse atractive disponibile la Lidl în săptămâna 16 - 22 mai
Foto: Profimedia Images

În supermarketurile Lidl clienții vor putea cumpăra, în această săptămână, instalații de iluminat, electrocasnice și accesorii pentru bucătărie.

Începând de astăzi este disponibil la Lidl aspiratorul robot inteligent despre care am scris recent. Aparatul SilverCrest costă 800 de lei, oferă cinci moduri de curățare și este compatibil cu aplicația Lidl Home App.

Totodată, un cântar de bucătărie Silvercrest Kitchen Tools, cu funcție TARA, poate fi achiziționat la prețul de 30 de lei. Sunt disponibile mai multe culori, printre care: verde, galben, roșu și negru. Cântarul suportă o greutate maximă de 5 kg.

Ce produse interesante ajung joi la Lidl

Un reflector solar, cu senzor de mișcare, marca Livarno Home, va fi disponibil începând de joi la prețul de 45 de lei. Dispozitivul are cap de iluminare care poate fi orientat în direcția dorită, o autonomie maximă de 8 ore și rază de acțiune a senzorului de 5-12 metri. Intensitatea fluxului luminos este de 87 lm. Dispozitivul beneficiază de rezistență medie la praf și apă (IP44), ceea ce înseamnă că rezistă la stropi de apă.

Lidl
Reflectorul solar pe care îl vinde Lidl. (Foto: Lidl.ro)

Pentru gradină, terase sau balcoane va fi disponibilă o instalație solară cu mai multe LED-uri. Dispozitivul are lungime de 3,8 metri și rating IP44. Produsul, oferit tot sub marca Livarno Home, va costa 65 de lei.

Lidl vinde și alte corpuri de iluminat solare, precum becuri sau lămpi care pot fi înfipte în pământ.

CITEȘTE ȘI:

3 produse auto disponibile la Dedeman cu reducere

Produse utile disponibile la Kaufland începând cu 18 mai

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult