ASUS Republic of Gamers lansează căştile de gaming ROG Strix Fusion 700 şi ROG Strix Fusion Wireless

10.10.2018
ASUS Republic of Gamers lansează căştile de gaming ROG Strix Fusion 700 şi ROG Strix Fusion Wireless

ASUS Strix Fusion 700 şi Strix Fusion Wireless sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor libertate totală de mişcare în timpul sesiunilor de jocuri.

Căştile ROG Strix Fusion 700 folosesc tehnologie Bluetooth 4.2 şi permit gamerilor să se conecteze wireless la telefon şi să răspundă apelurilor pe care le primesc cu ajutorul comenzilor tactile de pe cupele căştilor, fără să fie nevoie să întrerupă jocul.

În plus, prin intermediul portului USB 2.0 utilizatorii pot conecta căştile la PC-uri, console Playstation 4 sau Nintendo Switch. Astfel, este posibilă conectarea simultană a căştilor la două dispozitive, wireless şi USB. Spre exemplu, putem răspunde apelurilor telefonice sau VoIP fără să întrerupem acţiunea din joc.

Căştile sunt dotate cu un convertor (DAC) digital-analog ESS şi amplificator, complementând driverele ASUS Essence de 50mm. Pentru o experienţă de joc imersivă, ROG Strix Fusion 700 încorporează funcţia personalizabilă de virtual surround 7.1, optimizată pentru o adaptabilitate mai bună în jocurile de de tip first-person shooter ca PUBG, Fortnite, CS:GO şi Overwatch.

ASUS ROG Strix Fusion Wireless includ tehnologia Aura Sync care permite sincronizarea iluminării cu alte produse din gama ROG pentru a crea efecte luminoase spectaculoase.

Căştile ROG Strix Fusion Wireless plusează oferta cu un design mai bine optimizat pentru libertate de mişcare şi autonomie crescută a bateriei. Compatibile cu PC-urile şi cu consolele PlayStation 4, căştile ROG Strix Fusion Wireless încorporează antene duale de 2.4 GHz pentru acoperire extinsă în mediile în care există mai multe reţele Wi-Fi sau surse de interferenţă.

Asus promite cel puţin opt zile de mobilitate pentru căştile ROG Strix Fusion Wireless, sau 15+ ore  de joc fără a fi necesară încărcarea acumulatorului

Căştile Asus ROG Strix Fusion 700 şi ROG Strix Fusion Wireless sunt disponibile în România.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult