„Avalanșă” de dispozitive auto, la Lidl înainte de venirea iernii

21.11.2022
„Avalanșă” de dispozitive auto, la Lidl înainte de venirea iernii

Săptămâna aceasta este una deosebită la Lidl pentru pasionații de automobile. Compania are o ofertă bogată de dispozitive, accesorii și produse pentru îngrijirea mașinilor.

Un încărcător de baterie, cu funcție de pornire, costă 279 de lei. Dispozitivul, marca Ultimate Speed, poate încărca baterii de automobile și motociclete. Informațiile – procesul de încărcare, tensiunea, starea încărcării – sunt afișate pe un ecran LCD. Cablurile de încărcare pentru baterii au o lungime de 2 metri. Utilizatorii pot seta curenți de încărcare de 2 / 6 / 17 A.

La Lidl poate fi achiziționată și o husă de scaun auto încălzită. Dispozitivul oferă două trepte de încălzire și costă 79,99 lei. Cablul de alimentare are o lungime de 1,7 metri.

Lidl
Husa încălzită pentru scaune care va fi disponibilă la Lidl.

Cu preț accesibil, de doar 19,99 lei, este disponibil un încărcător auto marca Tronic. Dispozitivul are un port USB-A (12 V / 3,5 A).

Citește și: Kaufland are o ofertă bogată de accesorii pentru Sărbători. Recomandările noastre

Interesant este, de asemenea, un dispozitiv 2 în 1 pentru iluminare (lanternă și baghetă luminoasă). Dispozitivul costă 39,99 lei și oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 250 de lumeni.

Cei care își schimbă singuri roțile de vară cu cele de iarnă acasă pot cumpăra o mașină de înșurubat cu impact, cu acumulator, marca Parkside. Dispozitivul are un cuplu maxim de 400 Nm, iar în pachet sunt incluse patru chei tubulare (17 / 19 / 21 / 23 mm). Acumulatorul folosit este compatibil cu toate aparatele din seria PARKSIDE X 20 V Team.

Totodată, o protecție termică de parbriz, marca Ultimate Speed, este disponibilă la Lidl la prețul de 44,90 lei. Aceasta protejează parbrizul la temperaturi cuprinse între -50 și +70 de grade Celsius.

Toate aceste produse vor fi disponibile, alături de altele pentru întreținerea și îngrijirea automobilului, începând de joi, 24 noiembrie.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Continuă reducerile la Carrefour: Dispozitive interesante încă disponibile cu preț mai mic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult