Bullets Wireless Z de la OnePlus vin cu autonomie de 20 de ore și preț accesibil

15.04.2020
Bullets Wireless Z de la OnePlus vin cu autonomie de 20 de ore și preț accesibil

OnePlus are în portofoliul de accesorii de câțiva ani deja și căștile Bullets Wireless, care au primit upgrade-uri minore de-a lungul anilor. Noul model Bullets Wireless Z, lansat alături de modelele OnePlus 8 și 8 Pro nu vor revoluționa această gamă de produse într-un fel major, însă vin în câteva noi culori, cu încărcare rapidă și autonomie extinsă, dar și cu un preț foarte accesibil. Singurul „dezavantaj” ar fi faptul că nu sunt tocmai moderne din punct de vedere al design-ului, păstrând cablurile între căști.

Până când OnePlus va oferi o pereche de căști true wireless, care să concureze cu AirPods și Galaxy Buds, Bullets Wireless Z vor fi cele mai bune căști cu Bluetooth ale companiei. Acestea beneficiază de un design similar cu cel al Bullets Wireless 2, inspirat la rândul său de căștile BeatsX produse de Apple. Acestea vin și cu funcții de confort precum oprirea sunetului atunci când câștile sunt lipite între ele cu magnet și reluarea redării atunci când sunt dezlipite. Această funcție funcționează însă doar pe telefoane OnePlus.


Unde câștigă aceste căști față de alte modele este la capitolul autonomie și viteza de încărcare. Bullets Wireless Z se încarcă în 10 minute pentru redare timp de 10 ore. O încărcare completă însă, care ar putea dura aproximativ 20-30 de minute, asigură însă 20 de ore de autonomie.

OnePlus laudă modelul Bullets Wireless Z și cu latență scăzută la 110 ms între redarea de pe telefon și timpul în care este redat sunetul în căști, dar și cu rezistență la apă și praf la standard IP55, lucru care le recomandă pentru activități sportive.

Bullets Wireless erau deja căști destul de accesibile, iar modelul Z este acum probabil cel mai atrăgător atunci când compari performanța și caracteristicile oferite cu prețul. La numai 50 de euro, acestea sunt unele dintre cele mai bine dotate căști Bluetooth de pe piață. Versiunile internaționale sunt livrate în patru culori, însă în România putem comanda de pe OnePlus.com doar versiunile Black și Blue.

Spre diferență de telefoanele OnePlus 8, care vor fi disponibile de săptămâna viitoare pentru livrare, OnePlus spune că are deja în stoc modelele Bullets Wireless Z și că le poate livra imediat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult