Când se va lansa inelul inteligent al celor de la Samsung și ce funcții oferă

06.02.2024
Când se va lansa inelul inteligent al celor de la Samsung și ce funcții oferă

Samsung se pregătește să lanseze un nou dispozitiv inovator în domeniul sănătății și fitnessului – Galaxy Ring. Acesta a fost prezentat în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked pe 17 ianuarie, odată cu dezvăluirea seriei de smartphone-uri Galaxy S24. Deși detaliile despre acest dispozitiv inteligent nu au fost anunțate, informații recente oferă o imagine mai clară asupra caracteristicilor și designului său. De asemenea, un executiv al companiei a confirmat perioada lansării Galaxy Ring, scrie Bussines Today.

Daniel Seung Lee, un executiv important din cadrul Samsung, a anunțat pe LinkedIn că Galaxy Ring, așteptat cu nerăbdare, va fi lansat în a doua jumătate a anului 2024. Deși nu a oferit detalii suplimentare sau o dată exactă, anunțăul confirmă presupunerile anterioare care sugerau că Galaxy Ring ar putea fi lansat alături de Samsung Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, în cea de-a doua jumătate a anului.

Ce oferă noul Galaxy Ring

Recent, Galaxy Ring a fost văzut în aplicația Good Lock, la secțiunea widget-uri, ceea ce a indicat o lansare apropiată. Se spune că inelul va fi disponibil în trei variante de culoare și va fi oferit în mai multe mărimi, până la mărimea 13 (22.2mm). De asemenea, se așteaptă ca Galaxy Ring să suporte încărcarea prin pogo pin.

Samsung a promovat Galaxy Ring ca fiind un dispozitiv „puternic și accesibil pentru sănătate și wellness”. În teaserul oficial, inelul a fost prezentat cu mai mulți senzori plasați pe partea inferioară, concepuți pentru a monitoriza diferite aspecte ale sănătății și fitnessului utilizatorilor.

Conform ultimelor rapoarte, Galaxy Ring ar putea fi echipat cu senzori pentru electrocardiogramă (ECG), fotopletismografie (PPG) sau fibrilație atrială (AFib). Se așteaptă, de asemenea, să dispună de monitorizare continuă a ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge (SpO2) și a somnului. Toate datele legate de sănătate, fitness și somn colectate de inel vor fi probabil încărcate în Samsung Health, unde pot fi monitorizate cu ușurință.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult