Samsung a anunțat Galaxy Ring. Ce funcții și specificații poate oferi noul inel inteligent

21.01.2024
Samsung a anunțat Galaxy Ring. Ce funcții și specificații poate oferi noul inel inteligent

Samsung a surprins publicul în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2024, prezentând un videoclip teaser pentru cel mai nou gadget al său, inelul inteligent Galaxy Ring.

Deși se anticipa că Galaxy Ring va fi prezentat mult mai în detaliu în timpul evenimentului, prezentarea a fost scurtă, oferind doar o privire asupra designului inelului. Teaser-ul a dezvăluit un inel cu un design elegant, circular, în nuanță argintie. Partea inferioară a inelului părea să aibă mai mulți senzori, indicând multe funcții orientate către monitorizarea sănătății și a condiției fizice, scrie The Verge.

Samsung a descris Galaxy Ring ca un dispozitiv accesibil pentru sănătate și wellness, integrând caracteristicile din Samsung Health. Totuși, detaliile specifice privind funcționalitățile, termenul de lansare și prețul nu au fost încă dezvăluite.

Ce funcții poate să aibă Galaxy Ring

Videoclipul promoțional pentru Samsung Health a oferit un indiciu subtil despre Galaxy Ring. Conform zvonurilor și înregistrărilor de marcă, se presupune că Galaxy Ring va putea monitoriza și analiza date biometrice și fiziologice, semne vitale și fișele personale de sănătate. Se zvonește, de asemenea, că ar putea oferi sfaturi de sănătate bazate pe datele colectate și ar putea include senzori pentru electrocardiogramă (ECG) și fotopletismografie (PPG).

Un aspect remarcabil este presupusa durată mai lungă de viață a bateriei Galaxy Ring, datorată absenței unui ecran, un element ce îl diferențiază de ceasurile inteligente tradiționale. Chiar dacă aceste detalii nu au fost încă confirmate de Samsung, compania a reușit să genereze un interes puternic în jurul produsului. Până la urmă, discutăm despre Samsung, deci nu ne putem aștepta la ceva mai slab atunci când vine vorba de marketing și promovare.

Deși data exactă de lansare și specificațiile detaliate urmează să fie dezvăluite, rapoartele din industrie sugerează o lansare ulterioară în acest an, posibil alături de Samsung Galaxy Z Fold 6 și Samsung Galaxy Z Flip 6.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult