Casio Oceanus, ceasul atomic ce sfidează precizia elveţiană

03.06.2008
Casio Oceanus, ceasul atomic ce sfidează precizia elveţiană

Extravagantele ceasuri de mii, zeci de mii şi sute de mii de dolari înzestrate cu sisteme antigravitaţie Tourbillon şi elemente chimice rare, se simt ameninţate de frumuseţea şi precizia atomică a ceasului Casio Oceanus Super Chronograph. Acesta nu doar că este un gadget de lux care atrage bărbaţii potenţi financiar mai ceva ca un magnet, dar are două mari avantaje: nu se opreşte niciodată (mulţumită bateriei solare) şi se sincronizează automat prin recepţionarea de semnale radio din Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Japonia.

Cureaua este realizată din titan, fără a favoriza stilul în defavoarea confortului. Nici ecranul din cristal-safir nu trebuie trecut cu vederea: are o rezistenţă sporită la zgârieturi, dar este în acelaşi timp şi anti-reflex. Casio Oceanus îi va încânta şi pe amatorii de sporturi nautice şi scufundări, deoarece rezistă în apă la adâncimi de până la 100 m. Preţul pentru o asemenea bijuterie este de 900 $.

Casio Oceanus Super Chronograph

Am o veste bună şi pentru domnişoarele care admiră dotările lui Oceanus: există o serie de lux destinată sexului frumos ce emană delicateţe şi feminitate lansată încă din 2005 – poartă acelaşi nume.

Ceasurile Casio Oceanus nu se găsesc în România decât la negru, dar pot fi comandate din magazinele de ceasuri şi bijuterii din străinătate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News