Căștile GravaStar Sirius Pro arată bine și includ desfăcător de sticle

28.07.2021
Căștile GravaStar Sirius Pro arată bine și includ desfăcător de sticle

Sunt puține căști true wireless cu design original. Majoritatea modelelor de pe piață copiază dispozitivele Apple AirPods sau modele populare de la Samsung. Sunt, însă, unii producători care au curajul să inoveze.

O astfel de firmă este GravaStar. Modelul lor Sirius Pro are un design industrial. Carcasa este realizată din aliaj de zinc și include desfăcător pentru capace de sticle.

Compania nu este străină de produsele care par venite din viitor. GravaStar are în portofoliu și boxe Bluetooth cu design futurist.

Sirius Pro țintesc gamerii, deoarece au o latență foarte redusă, de 65 ms. Mai mult, includ șase LED-uri dinamice. Dispozitivele pot fi cumpărate și de pasionații de muzică; includ tehnologie de reducere a zgomotului ambiental, pun accentul pe bas și oferă suport pentru formate Hi-Res.

Căștile beneficiază de rezistență peste medie la apă (rating IPX5), iar aliajul din care sunt realizate este rezistent la zgârieturi. Împreună cu carcasa, Sirius Pro oferă o autonomie maximă de 24 de ore de utilizare continuă.

Căștile vor fi disponibile în trei culori: war-damaged grey, space grey și neon green.

Proiectul a fost finanțat cu succes la platforma Indiegogo. În acest moment o pereche poate fi precomandată la prețul de 79 de dolari. Livrările vor începe în luna octombrie a acestui an. Există și o versiune Sirius standard care costă, promoțional, 59 de dolari.

CITEȘTE ȘI:

Review Baseus Encok W04 Pro: Căști wireless accesibile, cu câteva surprize interesante

Review Anker Soundcore Life Dot 2: căști wireless accesibile, cu autonomie foarte mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult