Căștile Nothing Ear (1) urmează strategia primului model OnePlus: preț accesibil și funcții de top

07.07.2021
Căștile Nothing Ear (1) urmează strategia primului model OnePlus: preț accesibil și funcții de top

Nothing, noua companie a co-fondatorului OnePlus, Carl Pei, a dezvăluit cam tot ceea ce ne doream să aflăm despre primul produs pe care îl va lansa. Este vorba despre căștile true wireless Nothing Ear (1), despre care am mai auzit în trecut. Se pare că evenimentul de prezentare și lansare programat pentru data de 27 iulie este mai mult o formalitate în acest moment, întrucât știm deja două detalii importante despre căști: prețul și cea mai importantă funcție a lor.

Nothing Ear (1) vor fi căști true wireless accesibile cu ANC

Sunt puține alte lucruri de anunțat la evenimentul de peste trei săptămâni. Nothing a anunțat că noua sa pereche de căști, Nothing Ear (1) va fi disponibilă pentru comandă la prețul de 99 euro și că vor oferi anulare activă a zgomotului ambiental (ANC), ceva ce găsim de obicei pe căști din gamele mai scumpe. Având în vedere că Apple cere 250 euro pentru AirPods Pro cu ANC, iar Sony se poziționează tot în zona aceasta de preț cu WF-1000XM4. Există și modele mai ieftine, chiar de la branduri de top, precum Samsung și Beats (tot o companie Apple), dar acelea ajung la prețuri de aproximativ 150 de euro.

Prețul pare să fie astfel foarte important pentru Nothing, o strategie similară cu lansarea brandului OnePlus. Căștile Nothing Ear (1) vor fi însă disponibile pentru comandă în toată lumea și cel mai probabil nu va fi necesară o „invitație” la fel ca în cazul modelului OnePlus One.

Planul expus de Carl Pei anterior pentru brandul Nothing este să ofere accesorii care să ușureze viața utilizatorilor, iar o pereche de căști wireless accesibilă pare să fie doar primul pas. Nothing a achiziționat înainte de debut chiar și brandul Essential, însă în prezent nu par să existe planuri pentru dezvoltarea de noi smartphone-uri sub acest nume.

Căștile Nothing Ear (1) vor fi disponibile în SUA, Marea Britanie, Europa și India inițial. Probabil că în China și alte regiuni, acestea vor ajunge mai târziu.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult