Căștile Nothing ear (1) vor fi lansate într-o nouă versiune cu carcasă mai compactă

01.07.2022
Căștile Nothing ear (1) vor fi lansate într-o nouă versiune cu carcasă mai compactă

Acum un an, Nothing debuta pe piața internațională cu primul său produs: ear (1), o pereche de căști true wireless cu design neobișnuit și un preț accesibil. Suntem la doar câteva zile distanță de lansarea Nothing phone (1), cel de-al doilea produs al acestui brand, dar acesta s-ar putea să nu fie singurul pe care îl vedem în cadrul lansării de pe 12 iulie. Conform unei noii imagini scăpată pe internet, căștile ear (1) vor primi primul „refresh”, sub forma Nothing ear (1) Stick. Acestea schimbă puțin design-ul căștilor și schimbă complet carcasa de încărcare, într-una mai ușor de purtat în buzunar.

ear (1) Stick ar putea fi un refresh minor pentru căștile Nothing

Nu avem încă detalii despre hardware-ul Nothing ear (1) Stick, dar se pare că acestea vor fi generația a doua de căști true wireless ale companiei. Cele două căști vor beneficia de un design similar, dar apar câteva schimbări la nivelul detaliilor. În loc de un punct în partea de jos a „codiței”, apar două puncte, iar cuvântul „STICK” apare în continuarea denumirii inscripționată pe ele. De altfel, carcasa transparentă rămâne neschimbată, putând vedea în continuare componentele de la interior.

Carcasa de încărcare face însă trecerea de la una pătrată de dimensiuni mari, la una dreptunghiulară, cu un design mai compact. Căștile par că vor avea loc chiar și în buzunarul mic de la blugi. De altfel, aceasta a fost una dintre principalele critici la adresa căștilor originale ear (1) de la Nothing, faptul că atunci când sunt în cutia de încărcare, acestea ocupă mult spațiu în buzunare. Cel mai probabil, acestea nu vor fi semnificativ schimbate la nivel hardware.

Nothing phone (1) urmează să fie dezvăluit complet, însă știm deja destul de multe despre telefon, precum design-ul final, cele două variante de culoare în care va fi livrat, configurația hardware dar și prețul în euro. Din păcate, se pare că cei care nu vor beneficia de o invitație pentru a cumpăra noul telefon, vor trebui să aștepte până la toamnă pentru a cumpăra telefonul din magazinele de specialitate.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult