Ce noi produse interesante au Lidl și Kaufland în magazine după 4 mai

04.05.2021
Ce noi produse interesante au Lidl și Kaufland în magazine după 4 mai

Lidl și Kaufland, cele mai mari două lanțuri de retail din România, au o serie de produse interesante care sunt disponibile în magazine în această perioadă.

Un suport pentru tabletă, marca Ultimate Speed, care poate fi rotit la 360 de grade, va fi disponibil la Lidl începând de joi, 6 mai. Produsul va costa 20 de lei.

Totodată, joi va intra în oferta retailerului o consolă portabilă, marca Lexibook, la prețul de 100 de lei. Dispozitivul – care va fi disponibil în variante Frozen, Cars și Spiderman – are ecran cu diagonala de 2,5” și va veni cu peste 140 de jocuri preîncărcate.

Citește și: Accesoriile auto și pentru grădină introduse de Kaufland în ofertă pe 5 mai

Consola este recomandată pentru copii cu vârste mai mari de 4 ani. Prețul este mult mai mic decât cel de 35 de euro de pe site-ul oficial Lexibook. Dispozitivul folosești trei baterii AAA.

Ce produse interesante se găsesc la Kaufland

Kaufland vinde, în această perioadă, un cântar pentru baie, marca LIV&BO, la prețul de 35 de lei. Aparatul include ecran LCD monocrom iluminat, pornește automat și suportă o greutate maximă de 180 kg. În cutie sunt incluse două baterii AA.

În oferta retailerului a revenit aparatul de curățat scame de pe textile Switch On, la prețul de 20 de lei. Dispozitivul include o perie de curăţare şi două baterii AA.

Un cort, marca Countryside, cu dimensiunile 205x205x130 cm, costă 119 lei la Kaufland. Pentru acesta este disponibil un sac de dormit la prețul de 50 de lei.

Pasionații de camping găsesc, de asemenea, în magazinele Kaufland o lampă LED Hycell cu trei funcții de iluminare. Dispozitivul include trei baterii și costă 20 de lei.

Tot pentru camping ar putea fi utilă canistra pliabilă cu robinet din oferta Kaufland. Recipientul, care ocupă puțin spațiu în bagaje atunci când nu este folosit, are capacitate de 3,5 litri și costă 20 de lei.

Sursa: Lidl.ro. Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Video Go4it: Seringa „origami” ar putea ajuta în campania de vaccinare

Actualizarea la iOS 14.5 declanșează recalibrarea bateriei la telefoanele iPhone. Ce presupune asta

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult