Ceas de lux clasic sau Apple Watch? O alegere dificilă pentru care există acum o soluţie

06.08.2015
Ceas de lux clasic sau Apple Watch? O alegere dificilă pentru care există acum o soluţie

Ce-i de făcut atunci când vrei neapărat să fii la curent cu tehnologia, dar în acelaşi timp să impresionezi partenerii de afaceri afişându-te cu un ceas de lux autentic? O posibilă soluţie pentru această dilemă este propusă de compania americană Nico Gerard.

Promovat cu numele Sunrise PINNACLE, ciudatul accesoriu uneşte un ceas de mână în format clasic cu un exemplar Apple Watch, brăţara din oţel inoxidabil fiind astfel concepută încât dispozitivul pătrăţos şi mai puţin elegant să fie poziţionat la închietura mâinii. Produsul rezultat poate fi obţinut la precomandă pentru suma de 9300 dolari, însă cei care vor să elimine orice îndoieli privind autenticitatea sa ca accesoriu de lux pot substitui finisajele din oţel cu aur de 18 carate, opţiunea fiind disponibilă contra sumei de 112000 dolari.

Confruntaţi cu asemenea preţuri, nici nu mai are rost să întrebăm care este utilitatea unui ceas analogic folosit ca accesoriu pentru ceasul inteligent purtat la inchietura aceleiaşi mâini, niciunul din ele fiind acolo doar pentru a comunica ora exactă. Din păcate mesajul intenţionat, de lux şi opulenţă, ar putea fi interpretat puţin diferit de privitorii nedumeriţi, ceasul cu încă un ceas ataşat stârnind în egală măsură zâmbete şi comentarii ironice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult