Cel mai bun prieten al gadget-urilor

03.08.2007
Cel mai bun prieten al gadget-urilor

Toate îl adoră şi îl doresc mereu aproape, e fericit şi zâmbeşte la Soare. Şi mai fericit este posesorul său, căci cu USB Solar Charger, doar de Soare mai are nevoie pentru ca întreaga sa flotă de gadget-uri să nu rămână fără combustibil.

Echipamentul de care vorbesc are aspectul unui mic notebook, chiar se deschide în două, însă, locul ecranului şi al tastaturii este luat de celule fotovoltaice care transformă energia solară în energie electrică. Este compatibil cu o mare gamă de telefoane mobile, PDA-uri, cu iPod-uri şi, unde mai pui că are şi două porturi USB, util tuturor dispozitivelor ce se alimentează de la acest conector. Multitidinea de conectori din pachet asigură compatibilitatea cu aproape orice echipament portabil care nu necesită mai mult de 9V.

Echipamentul are inclus chiar şi un acumulator serios, de 2000 mAh, ce are nevoie de la 4 până la 8 ore pentru a se încărca complet de la Soare, sau mai rapid, de la o priză. USB Solar Charger este la rândul lui un echipament “foarte” portabil. Cu ale sale 206g nu ridică probleme la transport, este la fel de uşor ca un PDA sau o cameră foto.

USB Solar Charger

USB Solar Charger

USB Solar Charger

Urmărește Go4IT.ro pe Google News