Cinci produse interesante disponibile cu discount la Altex în această săptămână

12.10.2021
Cinci produse interesante disponibile cu discount la Altex în această săptămână

Altex, unul dinte cei mai mari retaileri de produse electro-IT din România, oferă reduceri la mai multe produse în această săptămână. Am făcut o selecție de 5 accesorii care ni s-au părut interesante.

Compania oferă o reducere suplimentară de 10% la ceasurile Garmin. Clienții trebuie să adauge codul „10garmin” (fără ghilimele) după ce au adăugat produsul în coș. Vă recomandăm modelul GARMIN Venu 2, disponibil la prețul de 1.563 lei. Dispozitivul are carcasă de 45 mm, display AMOLED de 1,3” (rezoluție de 416 x 416 pixeli), brățări de 22 mm, suport pentru numeroase activități fizice și beneficiază de rezistență avansată la apă.

O campanie similară este în derulare pentru power bank-uri. Utilizatorii care adaugă codul „15extra” beneficiază de o extra-reducere de 15%. Modelul PROMATE AuraVolt-10+ costă, după aplicarea discounturilor, 102 lei. Dispozitivul are capacitate de 10.000 mAh, include două porturi USB-A, unul USB-C și oferă încărcare wireless.

Gamerii pot beneficia de reducere de 15%, folosind codul „15nintendo”, la toată gama de accesorii și jocuri Nintendo. Jocul „Animal Crossing: New Horizons”, pentru consola Switch, costă, după aplicarea codului de reducere, 211,74 lei.

Altex oferă, cu o reducere de 30%, un hard disk extern SEAGATE Expansion Desktop STEB4000200 cu capacitate de 4TB și conexiune USB 3.0. Dispozitivul costă 455 de lei și ar putea fi util pentru firmele mici și mijlocii. Produsul se conectează la priză și este plug-and-play, fiind recunoscut automat de computerele cu sistem de operare Windows la care este atașat.

Pentru audiofili, cu discount mare, de 40%, sunt disponibile căștile true-wireless TECHNICS EAH-AZ70WE-K. Acestea dispun de funcție ANC (active noise cancelling), sunt compatibile cu cei mai importanți asistenți vocali (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri), beneficiază de rezistență medie la apă (IPX4) și au aplicație mobilă dedicată. Căștile costă 840 de lei în acest moment.

Sursa: Altex.ro

CITEȘTE ȘI:

Accesorii auto cu preț redus disponibile acum la Dedeman

Lidl, 11 octombrie: Produse atractive din oferta acestei săptămâni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult