Accesorii auto cu preț redus disponibile acum la Dedeman

13.10.2021
Accesorii auto cu preț redus disponibile acum la Dedeman

Dedeman are oferte la mai multe accesorii auto. Printre acestea se află un suport pentru smartphone, model SilverCloud Easy Drive 25, disponibil la prețul de 22 de lei.

Suportul are un sistem comod care prinde automat, ca într-o gheară, telefonul care este pus în el. Astfel, smartphone-ul poate fi pus și scos din dispozitiv cu o singură mână. Suportul se prinde la grila de ventilație a mașinilor printr-un sistem puternic, bazat pe o clamă. Brațele din silicon protejează dispozitivul mobil de zgârieturi în timp ce se află în suport.

Totodată, un radio MP3 player auto Carguard 164, care poate susține patru difuzoare de 40 W (putere RMS), este disponibil la prețul promoțional de 109 lei. Dispozitivul are port USB, slot pentru carduri și poate fi controlat inclusiv din telecomandă. Aparatul nu oferă conexiune Bluetooth.

Dedeman are, la promoție, un redresor accesibil

Dedeman oferă și un redresor auto la promoție. Modelul RollFast Forward este potrivit pentru acumulatorii tip plumb acid de 6 sau 12 V și costă 79 de lei. Aparatul este dotat cu 6 leduri care indică nivelul de încărcare. În cazul producerii unei suprasarcini sau a unui scurt circuit, redresorul se va opri automat, apoi va reporni după câteva minute.

Un client susține că redresorul a încărcat o baterie de 65A, moartă după ce au rămas pozițiile trei zile aprinse, în aproximativ 24 ore.

Tot la reducere sunt disponibile tăvi pentru portbagaj de diferite dimensiuni, marca Multivax. Cea de 100 x 90 cm costă 34,90 de lei, iar cea de 92 x 52 cm are prețul de 24,90 lei.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Cinci produse interesante disponibile cu discount la Altex în această săptămână

Lidl, 11 octombrie: Produse atractive din oferta acestei săptămâni

Dacă vezi un individ cu așa ceva în apropierea mașinii tale, anunță imediat poliția!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult