Lidl, 11 octombrie: Produse atractive din oferta acestei săptămâni

11.10.2021
Lidl, 11 octombrie: Produse atractive din oferta acestei săptămâni

Lidl a introdus în ofertă produsele din noul catalog, iar printre acestea sunt câteva care ne-au atras atenția. Lanțul de supermarketuri are accesorii interesante pentru drumeție, ateliere și bucătărie.

Începând de astăzi, compania vinde o gamă variată de unelte și scule, despre care am scris pe larg săptămâna trecută.

Celelalte produse care ne-au atras atenția vor ajunge în magazinele Lidl joi, 14 octombrie.

Un bidon pliabil, marca Crivit, va costa 30 de lei. Dispozitivul, cu capacitate de 500 ml, are dimensiuni mici atunci când este rulat și nu conține BPA.

Tot sub marca Crivit vor fi disponibile, începând de joi, un model de briceag și două tipuri de cuțite de drumeție, la prețul de 25 de lei bucata. Briceagul include, printre altele, forfecuță și pilă de unghii.

Citește și: Cinci produse interesante disponibile cu discount la Altex în această săptămână

Totodată, un set de iluminat cu LED, care include două unități, va costa 10 lei.

Interesant este, de asemenea, binocul marca Auriol pe care îl va vinde Lidl. Acesta va costa 50 de lei și oferă zoom 12x. Câmpul vizual oferit este de până la 84 de metri lățime la o distanță de 1.000 de metri. Sticla optică pe care o include binoclul este tratată antireflex. În pachet este disponibilă husă pentru dispozitiv.

Lidl va oferi două produse inedite pentru bucătărie

Pentru bucătărie un produs inedit este lingura cu cântar digital marca Silvercrest Kitchen Tools. Aceasta va costa 30 de lei și poate măsura cantități de până la 300 de grame. Dispozitivul funcționează cu baterie.

Tot la categoria produse de bucătărie atrage atenția un coș de gunoi cu două compartimente, care va ușura reciclarea. Produsul costă 50 de lei și este la rândul lui realizat din plastic reciclat. Capacitatea unui compartiment este de 21 de litri.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: Accesorii auto cu preț redus disponibile acum la Dedeman

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult