Noutăți Apple în luna martie: iPad-uri mai mari și un Macbook Air echipat cu procesorul M3

15.02.2024
Noutăți Apple în luna martie: iPad-uri mai mari și un Macbook Air echipat cu procesorul M3

Apple se pregătește să lanseze o serie de produse noi în luna martie, printre care modele noi de iPad Pro și iPad Air cu ecrane mai mari și performanțe îmbunătățite, precum și modele actualizate de MacBook Air echipate cu cipul M3. De asemenea, rapoartele sugerează că vom vedea și o nouă variantă de culoare pentru iPhone 15, scrie Mac Rumors.

Modelele noi de iPad Air sunt așteptate să vină cu ecrane de 10.9 și 12.9 inchi și noul procesor M2. Se pare că și camera din spate va trece printr-o serie de actualizări, pe lângă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește conectivitatea Wi-Fi și Bluetooth.

De asemenea, Apple ar putea să lanseze și noi modele de iPad Pro dotate cu ecrane OLED de 11 și 13 inchi, care promit o luminozitate și un contrast superioare, precum și o eficiență energetică îmbunătățită comparativ cu ecranele LCD ale modelelor actuale. Se așteaptă ca aceste îmbunătățiri să aducă și o creștere de preț pentru modelele iPad Pro, dar și o experiență de utilizare superioară, cu rata de reîmprospătare a ecranului ce ar putea scădea până la 10Hz sau chiar mai puțin pentru economisirea energiei.

Macbook Air de 13 & 15 inchi echipate cu cipul M3

Pe lângă tabletă, Apple are în plan și actualizarea liniei MacBook Air, cu modele noi de 13 și 15 inchi care vor fi echipate cu cipul M3, oferind astfel performanțe grafice îmbunătățite.

Se pare că Apple nu se va limita doar la tablete și laptopuri. O nouă variantă de culoare pentru iPhone 15 este de așteptată să fie anunțată, continuând tradiția companiei de a introduce noi opțiuni de culori în fiecare primăvară. Anul trecut, de exemplu, a fost introdusă culoarea New Yellow pentru modelele iPhone 14.

În ceea ce privește Vision Pro, noul headset Apple, deși a fost lansat recent pe piața din SUA, detalii despre disponibilitatea globală sunt încă așteptate. Se preconizează că Apple va oferi mai multe informații în acest sens înainte de conferința anuală WWDC din iunie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult