Cum arată Galaxy Buds FE, căștile pe care le-ai putea primi gratuit cu următorul tău telefon Galaxy

14.09.2023
Cum arată Galaxy Buds FE, căștile pe care le-ai putea primi gratuit cu următorul tău telefon Galaxy

Galaxy Buds FE ar putea fi răspunsul Samsung pentru Xiaomi, Honor și alți producători smartphone care ademenesc cumpărătorii cu un set de căști wireless nu tocmai de aruncat, oferite gratuit în cadrul promoțiilor de lansare a telefoanelor-flagship.

În timp ce căștile Galaxy Buds sunt foarte dezirabile în termeni de performanță, prețul piperat le exclud în mod automat din lista de cumpărături a consumatorilor de rând, Samsung având mare nevoie de un produs cu preț mai competitiv, pe care să-l poată include în diferitele promoții fără a lăsa complet neatractivă celelalte selecții din oferta de căști wireless.

Nu este clar dacă Galaxy Buds FE va fi acest produs, însă designul afișat în randări bazate pe schițe presupus oficiale nu se îndepărtează mai deloc de imaginea unor căști wireless premium. Desigur, specificațiile hardware vor fi cele care fac diferența, un prim indiciu fiind chiar butonul fizic conturat pe exterior, substituind controalele touch oferite pentru seria Galaxy Buds 2.

Un indiciu pentru un produs mai puțin decât premium ar putea fi sita anti-praf integrată cu „doapele” din silicon, în loc de căștile propriuzise. În timp ce soluția ar putea ajuta curățarea remedierea potențialelor probleme prin înlocuirea accesoriilor din silicon, soluția tehnică este evitată de alți producători din simplul motiv că predispune la degradarea experienței audio prin înfundarea prematură a canalelor audio.

În schimb, căștile Galaxy Buds FE sunt ilustrate cu aceeași carcasă de încărcare ca și alternativa Galaxy Buds 2, alegerea de design părând intenționată să transmită consumatorilor mesajul unui produs premium.

Căștile Galaxy Buds FE sunt așteptate în versiuni gri și alb, rămânând de văzut dacă Samsung va oferi și alte selecții de culoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult