Dedeman: 3 produse interesante, cu preț sub 150 de lei, din categoria smart home

12.09.2022
Dedeman: 3 produse interesante, cu preț sub 150 de lei, din categoria smart home

Dedeman are o ofertă bogată de produse din categoria smart home, iar multe dintre ele au prețuri accesibile. Am selectat trei gadgeturi interesante din oferta actuală.

Un bec inteligent LED RGB marca Hoff, care include boxă Bluetooth cu putere de 3 W, este disponibil la prețul de 74,90 lei. Dispozitivul poate fi controlat din telecomandă sau prin intermediul aplicației dedicate Magic LED. Aceasta permite schimbarea culorii LED-urilor, setarea intensității luminoase sau controlul muzicii.

Citește și: Două corpuri de iluminat, disponibile la Lidl. Preț și caracteristici

Luminile pot fi setate în așa fel încât să se schimbe în funcție de melodia rulată. Becul are soclu E27 și oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 360 de lumeni.

Totodată, la Dedeman este disponibilă o bandă inteligentă LED marca Ledvance. Aceasta are lungime de 2 metri, putere de 8,5 W și poate afișa lumină rece sau caldă (2.700 K – 6.500 K). Luminozitatea maximă oferită este de 550 de lumeni.

Banda poate fi montată în spatele televizoarele sau pe birouri de gaming. Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul aplicației Ledvance Smart+ WiFi și oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa. Acest produs costă 139 de lei.

O priză inteligentă PNI-WP800, cu contor, poate fi achiziționată la Dedeman la prețul de 59,90 lei. Dispozitivul este compatibil cu aplicația Tuya Smart și include o priză care poate suporta o sarcină maximă de 3.680 W. Potrivit producătorului, în cazul unei pene de curent, setările programabile se păstrează.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult