Dedeman: Produse utile pe care le vinde acum la promoție retailerul de bricolaj

20.07.2021
Dedeman: Produse utile pe care le vinde acum la promoție retailerul de bricolaj

Dedeman, cel mai mare jucător de pe piața de bricolaj din România, are noi oferte în această săptămână. Atrage atenția un gadget auto multifuncțional.

Un televizor LED, model NEI 24NE4000, cu diagonala de 60 cm, costă 559 de lei. Display-ul are rezoluție de 1.366 x 768 pixeli, iar dispozitivul include slot CI+, port USB și port HDMI.

Cu preț redus este vândut, în această perioadă, un espressor de cafea Samus Espressimo. Aparatul funcționează cu cafea măcinată, are pompă de 15 bari și rezervor cu capacitate de 1,6 litri. Espressorul, care are dimensiunile 30 x 24 x 30 cm și o greutate de 3 kg, costă 229 de lei.

Dedeman vinde, la ofertă, un cântar electronic pentru baie, model Kadda E1624. Dispozitivul suportă o greutate maximă de 150 kg și costă 69,90 de lei. Cântarul este prevăzut cu indicator al nivelului bateriei (Lo / Err). Aparatul funcționează cu o baterie, model CR2032.

Cu preț redus este disponibil, la categoria Auto, un radio MP3 player, model PNI Clementine 8440. Dispozitivul dispune de port USB, jack audio universal de 3,5 mm și slot pentru card. Aparatul costă 79 de lei și este livrat cu telecomandă. Radioul poate memora 18 posturi.

Interesant, tot pentru posesorii de mașini, este modulatorul FM PNI Valentine V880. Acesta oferă conexiune Bluetooth, două porturi USB cu funcție de încărcare rapidă (QC 3.0) și sistem hands-free pentru apelurile telefonice. Unul dintre porturile USB poate reda muzică de pe stick-uri USB. Dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali digitali Google Assistant și Apple Siri.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl, 19 iulie: Produsele cu care compania vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

Ofertele Kaufland, din această săptămână, care ne-au atras atenția

Jeff Bezos pleacă azi în spațiu. Ce șanse sunt să nu se mai întoarcă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult