Lidl, 19 iulie: Produsele cu care compania vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

19.07.2021
Lidl, 19 iulie: Produsele cu care compania vrea să atragă atenția clienților în această săptămână

Retailerul Lidl a introdus noi produse în ofertă, începând cu 19 iulie. Ne-au atras atenția mai multe produse, din categorii variate.

Lanțul de magazine vinde mai mult unelte și accesorii sub marca proprie Parkside. Printre acestea se află o nivelă cu laser, cu trepied. Dispozitivul are o precizie de +/- 1 mm și costă 40 de lei. Aparatul, care funcționează cu baterii, poate fi folosit pentru măsurători sau fixarea precisă de obiecte pe pereți, precum etajere, tablouri sau decorațiuni.

Tot sub marca Parkside, Lidl vinde genți pentru unelte, disponibile în trei dimensiuni: 35 x 16 x 27 cm, 43 x 17 x 17 cm și 40 x 21 x 22 cm. Acestea pot susține o greutate maximă de 8 kg și costă 50 de lei bucata.

Lidl vinde, tot în această săptămână, un aspirator Parkside care poate fi folosit în medii umede și uscate. Aparatul poate fi utilizat inclusiv pentru aspirarea apei. Aspiratorul costă 399 de lei, are putere de 1.500 W și rezervor cu capacitate de 30 de litri. Furtunul de aspirare are o lungime de 3 metri, iar cablul de alimentare are 6 metri. În cutie sunt incluse mai multe accesorii.

Citește și: Dedeman: Produse utile pe care le vinde acum la promoție retailerul de bricolaj

Interesantă este, de asemenea, lampa multifuncțională 3 în 1 pe care o vinde Lidl. Dispozitivul, marca Livarno Lux, costă 40 de lei. Lampa poate fi folosită în unul dintre următoarele scenarii: reflector manual cu far de 3 W și intensitate luminoasă mare; felinar cu iluminare de jur împrejur, fără efect de orbire, datorită materialului semitransparent; veioză cu direcție de iluminare reglabilă.

Utile în orice locuință modernă, în care sunt de obicei multe dispozitive electrice și electronice, ar putea fi seturile pentru administrarea cablurilor și lucrul cu acestea, disponibile la prețul de 20 de lei bucata. Sunt disponibile patru cutii: de 308 piese, 65 de piese, 80 de piese și 50 de piese.

Un fierbător de ouă, marca Silvercrest Kitchen Tools, va fi disponibil, începând de joia viitoare, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul va putea fi folosit pentru pregătirea a maxim șapte ouă și are tăviță pentru apă din inox. Sunt disponibile trei nivele de preparare pentru ouă: moale, cleios și tare.

Un alt dispozitiv interesant, care va fi disponibil la Lidl începând cu 22 iulie, este o baghetă luminoasă marca Livarno Home. Dispozitivul poate fi montat sub dulapuri sau etajere pentru a oferi o lumină mai bună pe blatul de lucru.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: Ofertele Kaufland, din această săptămână, care ne-au atras atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult