Ofertele Kaufland, din această săptămână, care ne-au atras atenția

21.07.2021
Ofertele Kaufland, din această săptămână, care ne-au atras atenția
Foto: Profimedia Images

Lanțul de retail Kaufland a publicat pe site-ul propriu și în noul catalog ofertele din următoarele zile.

La secțiunea „Auto, sport, timp liber” este disponibil un organizator auto pentru spătarul scaunelor din față, la prețul de 25 de lei. Produsul, marca My Project, are dimensiunile 41 x 64 cm. Tot la această categorie poate fi găsit un modulator FM cu funcție MP3, la prețul de 30 de lei.

Un produs similar, multifuncțional, este disponibil în această perioadă la Dedeman. Dispozitivul, model PNI Valentine V880, include sistem hands-free.

Totodată, un încărcător auto cu două porturi USB costă, la Kaufland, 20 de lei.

Lanțul de hypermarketuri vinde, la prețul de 80 de lei, o șurubelniță electrică cu acumulator, marca My Project. Este interesant faptul că biții sunt prinși pe butoiașe, care se încarcă în dispozitiv ca într-un revolver. Șurubelnița este livrată cu husă și trei cartușe de câte șase biți. În pachet sunt livrate și alte accesorii.

Cu preț atractiv, de 15 lei, este disponibil un set de cuttere. Acesta include trei dispozitive, fiecare cu câte zece lame. În total, în set sunt 33 de piese.

Cei care au deja unelte cu acumulator mărcile My Project sau Countryside găsesc în această perioadă la Kaufland baterii de rezervă pentru acestea, la prețul de 60 de lei bucata.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce oferte interesante are Lidl în aceasă săptămână

70% din stațiile de încărcare pentru mașini electrice din UE se găsesc în trei țări

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult