Dell transformă orice televizor cu port HDMI intr-un mini-PC cu tastatură şi mouse

30.01.2014
Dell transformă orice televizor cu port HDMI intr-un mini-PC cu tastatură şi mouse

Adresat utilizatorilor din mediul business, Dell Wyse Cloud Connect este un dongle proiectat pentru a servi drept PC de buzunar, care poate fi utilizat oriunde avem la dispoziţie un ecran cu port HDMI.

Dispozitivul cu sistem Android Jelly Bean permite redarea de conţinut şi prin conexiune wireless MHL, dispune de interfaţă WiFi N dual-band, modul Bluetooh şi port mini USB la care putem apela pentru conectarea unui set de tastatură şi mouse, sau alte periferice.  

Pe lângă colecţia obişnuită de aplicaţii Android care pot fi instalate din magazinul Google Play, Wyse Cloud Connect include şi o selecţie de aplicaţii Dell pentru mediul enterprise, spre exemplu Wyse PocketCloud ce permite folosirea dispozitivului în mod Remote Terminal, conectat la o staţie de lucru aflată la distanţă.

Dell Wyse Cloud Connect

În corpul cu dimensiunea unui stick USB ceva mai voluminos se ascunde o configuraţie cu procesor “multi-core” bazat pe nuclee Cortex-A9, asistat cu 1GB memorie RAM. În cantitate de 8GB, spaţiul de stocare intern poate fi suplimentat cu până la 64GB prin ataşarea unui card de memorie microSD.

Dell oferă dispozitivul Wyse Cloud Connect la preţul de 129 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult