Dependenţi de Internet cu “tableta” Nokia N800

Dependenţi de Internet cu “tableta” Nokia N800

Soluţia oferită de Nokia pentru Internetul “la purtător” este computerul multimedia N800, un dispozitiv ce deţine toate atuurile pentru o navigare excelentă. Dacă vă gândiţi să achiziţionati acest produs, ţineţi cont de faptul că nu înglobează şi funcţiile de telefon mobil, accesul la Internet făcându-se în zonele cu acoperire Wi-Fi sau prin intermediul altor dispozitive ajutătoare, în afara locaţiilor Wi-Fi.

N800 Internet Tablet este bine dotat “fizic”: un touchscreen de înaltă rezoluţie (800 x 480 pixeli), webcam, Wi-Fi, Bluetooth, două sloturi pentru card şi difuzoare HQ Stereo. Cât despre aplicaţii, cei de la Nokia vor sa ne uimească prin funcţionalitatea browser-ului Opera 8, suportul pentru VoIP şi apeluri video, fluxul RSS, existenţa tastaturii virtuale “On Screen Keyboard” şi recunoaşterea scrierii de mână. Nu lipsesc nici Media Player-ul, managerul de fişiere, organizatorul şi celelalte aplicaţii de bază. Operaţiile sunt executate de procesorul TI OMAP 2420 cu o frecvenţă de 320 MHz, ajutat de cei 128 MB RAM.

Cum nimeni şi nimic nu este perfect, după trei ore de acces continuu pe Internet, N800 se gândeşte la sănătatea noastră şi ne îndeamnă la activităţi fizice diverse, una din ele fiind introducerea lui la încărcare. Durata de stand-by este de zece zile, nimic ieşit din comun.

La greutate şi dimensiuni stă foarte bine, cele 206 grame si 75 x 145 x 12,7 mm l-ar recomanda in topul celor mai sexy computere multimedia, dacă ar exista un asemenea top.

Nokia N800 Internet Tablet

Preţul de lansare este de 399,99$, începând din acest moment! Taxe de transport gratuite. Mai vreţi ceva? Aflaţi aici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News