Produse – auto, gadgeturi și de birou – aflate acum la ofertă la Carrefour

24.11.2021
Produse - auto, gadgeturi și de birou - aflate acum la ofertă la Carrefour

Carrefour, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală, are noi produse disponibile la ofertă, unele cu reduceri substanțiale.

Un mouse wireless potrivit pentru laptop, model Logitech M350, are prețul de 64,9 lei. Dispozitivul are rezoluție 1.000 DPI și trei butoane. Mouse-ul folosește receiver de 2.4 GHz pentru conectarea la computer.

Totodată, o cameră web web Logitech C505, care filmează la calitate HD (720p), are preț promoțional de 129,9 lei. Dispozitivul include microfon și are interfață USB.

Totodată, un powerbank cu capacitate de 10.000 mAh, model Poss PSPBWCP100BK, are prețul promoțional de 49,9 lei. Dispozitivul oferă încărcare wireless pentru dispozitivele compatibile cu standardul Qi. Bateria externă include două porturi USB-A, un port USB-C și unul micro-USB.

Cu preț atractiv, de 39,9 lei, este disponibil un rucsac HP Essential. Acesta poate găzdui laptopuri cu diagonală maximă a ecranului de 15,6 inchi. Rucsacul are două compartimente și dimensiunile 31,2 x 44,7 x 10,2 cm.

Mai mult, un încărcător wireless cu suport auto și senzor IR, model Tellur TLL151201, costă 89,9 lei. Dispozitivul se alimentează de la priza auto și include două sisteme de prindere, unul cu ventuză și altul pentru grila sistemului de ventilație / AC. Puterea maximă oferită este de 10 W.

Pentru cei care încă mai folosesc astfel de dispozitive, Carrefour vinde un stick de memorie ADATA, cu capacitate de 64 GB, la prețul de 26,9 lei.

La promoție este disponibil, de asemenea, un bec inteligent Tellur cu socul E27. Produsul poate fi controlat wireless și oferă lumină albă rece sau albă caldă. Becul are putere de 10 W, intensitate a fluxului luminos de 1.000 de lumeni și este compatibil cu sistemele de operare mobile Android și iOS. Prețul este de 59,9 lei.

CITEȘTE ȘI:

Lidl 22.11: Produse utile în casă, disponibile începând de astăzi. Carte inedită pentru copii

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult