Dispozitiv Parkside cu baterie neobișnuit, disponibil acum la Lidl

30.08.2022
Dispozitiv Parkside cu baterie neobișnuit, disponibil acum la Lidl

Printre sculele și uneltele Parkside pe care Lidl le are în ofertă în această săptămână se găsește un dispozitiv neobișnuit. Este vorba despre o șurubelniță electrică fără fir.

Dispozitivul cu acumulator (modelul Parkside PAS 4 D6), costă 70 de lei și atrage atenția prin faptul că vine cu port de încărcare USB-C. Acest element nu este ceva obișnuit pe scule și unelte electrice, fiind utilizat de obicei în domeniul electronicelor. În cutie nu este inclus un încărcător, dar șurubelnița poate fi încărcată cu cel de la telefon sau laptop.

Citește și: Două dispozitive auto utile în orice mașină, disponibile în curând la Lidl

Șurubelnița Parkside are cuplu maxim de 10 Nm și turație de 200 de rotații / minut la mersul în gol. Acumulatorul dispozitivului, care este de tip Li-Ion, are capacitate de 1.500 mAh.

Toate elementele incluse în ambalajul cu care este livrat produsul.

Ca și alte scule și unelte Parkside, șurubelnița are zone acoperite cu cauciuc, pentru o prindere mai bună.

Citește și: Oferta back to school a Lidl: 3 dispozitive electronice și electrice utile pentru elevi

Dispozitivul dispune de lumini LED frontale pentru iluminarea zonei de lucru și indicator pentru nivelul bateriei. În ambalaj sunt incluse două seturi de biți de 25 mm și un adaptor magnetic pentru aceștia de 60 mm. Este disponibil și un cablu USB-A la USB-C.

Produsul are dimensiunile de 14.5 x 12 x 4,5 cm și o greutate de 390 de grame. Pentru acest produs Lidl oferă garanție de 3 ani.

Mai jos puteți vedea un clip video de tip unboxing cu șurubelnița:

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult