Oferta back to school a Lidl: 3 dispozitive electronice și electrice utile pentru elevi

29.08.2022
Oferta back to school a Lidl: 3 dispozitive electronice și electrice utile pentru elevi

Mai sunt doar câteva zile până când începe noul an școlar, iar Lidl a introdus în ofertă mai multe produse din categoria „back to school”. Am selectat trei dispozitive interesante, utile pentru elevi.

Un set de mouse și tastatură, marca Silvercrest, este disponibil la prețul de 100 de lei. Dispozitivele sunt wireless și funcționează cu baterii. Conectarea la PC se face la un port USB 2.0 prin intermediul unui receiver de 2.4 GHz. Mouse-ul dispune de buton prin care poate fi schimbată rezoluția senzorului optic (nivelul DPI).

Totodată, o lampă LED cu acumulator, marca Livarno Home, este disponibilă la prețul de 60 de lei. Dispozitivul include un display pe care afișează ora, data și temperatura din încăpere. Înălțimea lămpii, cu brațul în poziție orizontală, este de 26 cm. Sunt disponibile trei nivele de luminozitate, care pot fi schimbate prin atingerea unei suprafețe tactile. În cutie este inclus un cablu USB-C cu lungime de un metru.

Produsele de mai sus dispun de garanție timp de 3 ani.

Interesantă este și ascuțitoarea electrică dublă, marca United Office, disponibilă la Lidl. Aceasta permite ascuțirea de creioane cu diametru cuprins între 6-8 mm sau 9 – 12 mm. Dispozitivul funcționează cu o baterie. Resturile de lemn sunt strânse în rezervorul de care dispune aparatul. Acesta poate fi golit atunci când se umple. Ascuțitoarea costă 28 de lei.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult