Drona Typhoon H, o alternativă la seria DJI Inspire, este disponibilă la precomandă în România

25.03.2016
Drona Yuneec Typhoon H este disponibil la precomandă în România. Prezentat pentru prima dată la expoziţia de IT Consumer Electronics Show (CES) 2016 din Las Vegas, modelul Typhoon H costă 6.300 de lei. 
 
Typhon H este considerată principala alternativă la modelul Inspire 1 al liderului pieţei, DJI. DKI Inspire 1 V.2 costă în România aproximativ 14.000 de lei. 
 
Citeşte şi: Noua dronă DJI, Phantom 4, este semi-autonomă: poate ocoli singură obstacole şi urmări obiecte
 
Drona Yuneec este prevăzută cu cu şase rotoare şi noua cameră CGO3+ de 12 MP, capabilă să filmeze la calitate 4K. Sistemul folosit la aterizare se retrage în timpul zborului, pentru e permite un câmp vizual de 360 de grade al camerei.
 
 
Typhon H dispune de sistem de detectare a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbuşirea dispozitivului şi un sistem de siguranţă ce îi permite să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. 
 
Drona este construită în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă şi o rezistenţă sporită. 
 
Dispozitivul are o autonomie de până la 25 de minute şi poate zbura la o înălţime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s.
 
Primele drone Typhoon H vor fi disponibile la începutul lunii aprilie, în magazinele Flanco, Altex şi E-Mag. Drona poate fi precomandată aici
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult