Duracell îţi încarcă telefonul prin inducţie, nu ai nevoie de fire

Duracell îţi încarcă telefonul prin inducţie, nu ai nevoie de fire

Numeroasele gadgeturi adunate de la an la an sau chiar mai des duc la o situaţie destul de neplăcută – camera devine un spaţiu inestetic şi incomod, plin de cabluri la capătul cărora se află încărcătoare de diverse dimensiuni. Grila cu inducţie electromagnetică Duracell Smart Power rezolvă însă elegant problema: încarcă wireless, simultan, dispozitive precum telefoane mobile sau playere MP3.

Suprafaţa permite aşezarea şi încărcarea simultană a trei sau chiar patru echipamente de dimensiunile unui telefon obişnuit, iar singurul dezavantaj este durata mai mare de încărcare faţă de alimentarea direct de la priză. Dacă obişnuieşti să-ţi pui noaptea telefoanele la încărcat, atunci nu va fi o problemă.

Duracell Smart Power costă 80 de dolari şi va fi comercializat în Statele Unite începând chiar din toamnă. Pentru a putea folosi dispozitivul, este nevoie de un adaptor denumit Power Clip. Pentru început, Duracell va livra produsul împreună cu adaptoare pentru telefoane Nokia, Motorala şi BlackBerry.

Duracell Smart Power

Urmărește Go4IT.ro pe Google News