Elefant.ro: 5 produse utile disponibile acum cu reducere mare

03.03.2022
Elefant.ro: 5 produse utile disponibile acum cu reducere mare

Elefant.ro, unul dintre cei mai populari retaileri online din România, a publicat noi reduceri. Am făcut o selecție cu produse care ni s-au părut interesante.

Un pachet de căști și brățară de fitness, marca Hama, este disponibil la prețul de 206 lei (față de 250 de lei înainte). Căștile sunt model Bluetooth true wireless (TWS) și au o autonomie de maxim patru ore pentru convorbiri sau muzică. Căștile propriu-zise se încarcă în 60 de minute, iar carcasa se încarcă în 2 ore.

Brățara de fitness, model Fit Track 1900, are autonomie de patru zile și oferă suport pentru monitorizarea unor activități fizice. Dispozitivul măsoară ritmul cardiac, monitorizează somnul, calculează caloriile arse și urmărește numărul de pași parcurși. Brățara beneficiază de protecție la praf și apă (certificare IP65).

O cameră web Tellur TLL491131 costă, în acest moment, 100 de lei. Dispozitivul filmează la calitate Full HD (1.080p), are autofocus și este plug-and-play (funcționează imediat ce este conectat la portul USB al computerului). Camera are un capac ce acoperă lentila atunci când nu este folosită. Dispozitivul include microfon.

Elefant.ro mai vinde, cu reducere semnificativă, un smartwatch Puma PT9102. Dispozitivul, gândit pentru atleți și realizat în parteneriat cu Fossil, oferă funcții precum: monitorizarea pașilor, calculul caloriilor arse sau monitorizarea ritmului cardiac. Ceasul rulează sistemul de operare Wear OS de la Google, are carcasă din aluminiu de 48 mm, brățară din silicon și este rezistent la apă. Produsul costă 766 de lei.

Citește și: HUAWEI Watch GT 3: smartwatch performant cu autonomie mare. VIDEO

Totodată, un încărcător de rețea de mare viteză, model Original Deals 21ULN0490, costă 60 de lei. Dispozitivul include două porturi USB, unul standard QuickCharge 3.0 (QC 3.0) și altul USB Power Delivery (PD). Încărcătorul oferă protecție împotriva scurtcircuitelor, iar designul de tip fagure al carcasei împiedică supra-încălzirea.

O reducere semnificativă oferă Elefant.ro la mașina de făcut pâine Tefal Pain et Tresors Maison PF251835. Aceasta are putere de 700 W, capacitate de 1.000 de grame și costă 300 de lei, prețul fiind redus de la cel recomandat de 700 de lei. Mașina are 20 de programe, printre care trei pentru preparate fără gluten. Distribuitorul automat cu care este dotată poate adăuga nuci, stafide sau fulgi de ciocolată în preparate. Pe lângă pâine, utilizatorii pot prepara aluat de pizza, paste, gem, terci sau cereale.

Citește și: Dedeman vinde, la promoție, două dispozitive audio interesante

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult