Dedeman vinde, la promoție, două dispozitive audio interesante

01.03.2022
Dedeman vinde, la promoție, două dispozitive audio interesante

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman a introdus în ofertă un produs neobișnuit: căști wireless cu modul radio FM încorporat. Modelul de tip over-ear, Akai BTH-P23, costă 85 de lei, prețul fiind redus de la 97,5 lei.

Căștile se conectează la smartphone-uri și alte dispozitive suportate prin Bluetooth (5.0). Producătorul susține că bateria, cu capacitate de 300 mAh, oferă o autonomie de până la 7 ore pentru muzică. Acumulatorul se încarcă în maxim 3 ore. În cutie este inclus un cablu de încărcare.

Akai BTH-P23 dispun de difuzoare de 40 mm, funcționează în bandă de frecvență 20 – 20.000 Hz și sunt pliabile. Modulul radio FM funcționează pe frecvențele 87,5 – 108 MHz. Căștile costă, în acest moment, 119 lei la eMAG.

Citește și Elefant.ro: 5 produse utile disponibile acum cu reducere mare

Căștile, care au o greutate de 250 de grame, pot fi conectate la dispozitive și prin intermediul unui cablu adio cu jack de 3,5 mm.

Tot sub marca Akai este disponibil la Dedeman, cu reducere, un soundbar. Modelul ASB-6WSW are putere RMS (efectivă) de 70 W și oferă conectivitate: Bluetooth, USB, intrare digitala optică, HDMI (ARC) și Aux in (3.5 mm). Nu este disponibil și slot pentru carduri micro-SD.

Dispozitivul include modul radio FM, are afișaj LED și dispune de telecomandă.

Soundbar-ul costă 389 de lei (419 lei înainte).

Citește și Noutăți la Lidl: Mouse wireless și alte dispozitive interesante

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult