Fără Rolex, vă rog! Ce ceasuri poartă miliardarii din sectorul tehnologic

27.07.2020
Fără Rolex, vă rog! Ce ceasuri poartă miliardarii din sectorul tehnologic

Deși se numără printre cei mai bogați oameni din lume, miliardarii din sectorul tehnologic nu folosesc mereu cele mai scumpe ceasuri și accesorii.

Nici chiar cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, șeful Amazon, nu este văzut cu ceasuri de zeci de mii de euro.

De fapt, fondatorul celui mai mare retailer online din lume poartă frecvent un ceas Ulysse Nardin Dual Time. Deși, la echivalentul a 20.000 de lei, acesta este un ceas scump pentru majoritatea oamenilor, dispozitivul poate fi cumpărat de Bezos, posesorul unei averi de 178 de miliarde de dolari, cu banii pe care îi găsește uitați prin portofel. Printre celebritățile care folosesc ceasuri Ulysse Nardin se mai numără actorul Sylvester Stallone și solistul formației Aerosmith, Steven Tyler.

 

View this post on Instagram

 

Jeff Bezos wearing a Ulysse Nardin Dual Time watch. Spotted on @nytimes. #UlysseNardin #watchspotting #Freakmeout

A post shared by Ulysse Nardin (@ulyssenardinofficial) on

Nici Bill Gates, multă vreme cel mai bogat om din lume, nu este un fan al ceasurilor scumpe. Din contră. Miliardarul are mai multe modele Casio, iar cel pe care pare să îl prefere, un Casio Duro, costă 70 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

I recently visited @harvard to learn more about robotics research. I saw some surprising inventions that challenge what we think of as robots. I wore one robot like a glove. Another you could pull on like a pair of pants. These incredible creations are powerful examples of the exciting innovation underway in the field of robotics. You can read more about them on my blog (link in bio).

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates) on

Apple Watch, cel mai popular ceas din lume

Tim Cook, șeful Apple, nu ne oferă surprize și folosește un ceas inteligent produs de compania pe care o conduce. Nici co-fondatorul Apple, Steve Jobs, nu avea ceasuri scumpe. Acesta folosea frecvent un model Seiko ieftin.

Cook are toate motivele să promoveze Apple Watch. Acesta este de departe cel mai popular ceas din lume. Compania a vândut, în 2019, 31 de milioane de unități, depășind întreaga industrie elvețiană de ceasuri, care a livrat 21,1 milioane de dispozitive.

 

View this post on Instagram

 

The RM17-01 is set with hundreds of differently shaped diamonds to create the sparkle of sun on snow. #RichardMille ? @philippelouzon

A post shared by Richard Mille (@richardmille) on

Nu toți miliardarii din sectorul tehnologic sunt atât de modești când vine vorba de ceasuri. Fondatorul Oracle, Larry Elison, are o colecție impresionantă de ceasuri. Printre acestea se numără un Panerai Luminor Marina și un model avangardist Richard Mille.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult