GoPro a lansat o lanternă LED

21.05.2020
GoPro a lansat o lanternă LED

Producătorul de camere video de acțiune GoPro a surprins prin lansarea unei lanterne cu acumulator și LED-uri.

Dispozitivul, numit GoPro Zeus Mini, este rezistent la apă până la o adâncime de 10 metri și costă 70 de dolari. Lanterna este compatibilă cu toate suporturile GoPro.

Sursa de lumină propriuzisă cu LED-uri se prinde de un dispozitiv de tip clip prin intermediul unui magnet puternic.


Zeus Mini poate fi instalată pe biciclete sau montată pe căști. Cu ajutorul clip-ului, lumina poate fi atașată, de asemenea, la căciuli sau șepci.

Lanterna are patru niveluri pentru fluxul luminos, iar cel maxim oferit este de 200 de lumeni. Nivelul este decent pentru anumite activități, dar nu suficient de bun pentru profesioniști din anumite domenii – speologi, mecanici -, care au nevoie de o lanternă frontală puternică.

De exemplu, modelul de lanternă frontală LED PNI Adventure F75, care costă aproximativ 20 de dolari, are o putere de 600 de lumeni. Mai mult, modelul Foton HL-2157 Led 10W, de 1.200 de lumeni, costă 100 de lei.

GoPro crede că puterea mai mică a Zeus Mini reprezintă un avantaj. „Spre deosebire de o lanternă frontală dedicată, poți ilumina o scenă fără a-i orbi pe cei din jur”, potrivit comunicatlui companiei.

Compania a mai lansat o lampă LED, la sfârșitul anului trecut. Light Mod este un accesoriu pentru camera Hero 8 Black, oferită ca o soluţie video completă pentru cei care fac vlogging.

CITEȘTE ȘI: Cum vezi dacă o femeie are sau nu implanturi cu ajutorul unui smartphone

CITEȘTE ȘI: Lampa care produce o „furtună” de fiecare dată când Donald Trump publică ceva pe Twitter

CITEȘTE ȘI: X-Cap este o căciulă care dispune de propria lampă LED

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult