HP oferă un rucsac pentru laptop prevăzut cu alimentator portabil – poate încărca de zece ori telefonul mobil

Autor: Aurelian Mihai 08.08.2016

Utile oricărui utilizator de smartphone, tabletă sau laptop, bateriile externe reprezintă însă o grijă în plus, trebuind strecurate în bagaje deja înghesuite şi încărcate periodic pentru a-şi îndeplini rolul. HP Powerup Backpack promite să rezolve aceste complicaţii punând laolaltă un rucsac elegant şi un alimentator extern de capacitate generoasă.

Instalat într-un compartiment dedicat, adaptorul extern este susţinut cu un acumulator de 22400 mAh (84 Wh), suficient pentru susţine un laptop de mărime normală timp de câteva ore sau încărca telefonul mobil de 3, până la 10 ori (în funcţie de capacitatea acumulatorului propriu). Alternativ, pot în încărcate până la 4 dispozitive simultan folosind conectorii USB şi setul de adaptoare suplimentare.

Odată descărcat, acumulatorul poate fi încărcat într-un timp relativ scurt folosind adaptorul AC inclus deja pentru laptopurile HP, la rândul său transportat într-un compartiment dedicat.

Disponibil cu preţul de 199 dolari începând cu data de 1 octombrie, HP Powerup Backpack include găuri pentru ventilaţie şi senzori de temperatură, asigurând alimentarea dispozitivelor în siguranţă deplină, fără risc de supraîncălzire sau incendiere.

Tags: