HP oferă un rucsac pentru laptop prevăzut cu alimentator portabil – poate încărca de zece ori telefonul mobil

08.08.2016

Utile oricărui utilizator de smartphone, tabletă sau laptop, bateriile externe reprezintă însă o grijă în plus, trebuind strecurate în bagaje deja înghesuite şi încărcate periodic pentru a-şi îndeplini rolul. HP Powerup Backpack promite să rezolve aceste complicaţii punând laolaltă un rucsac elegant şi un alimentator extern de capacitate generoasă.

Instalat într-un compartiment dedicat, adaptorul extern este susţinut cu un acumulator de 22400 mAh (84 Wh), suficient pentru susţine un laptop de mărime normală timp de câteva ore sau încărca telefonul mobil de 3, până la 10 ori (în funcţie de capacitatea acumulatorului propriu). Alternativ, pot în încărcate până la 4 dispozitive simultan folosind conectorii USB şi setul de adaptoare suplimentare.

Odată descărcat, acumulatorul poate fi încărcat într-un timp relativ scurt folosind adaptorul AC inclus deja pentru laptopurile HP, la rândul său transportat într-un compartiment dedicat.

Disponibil cu preţul de 199 dolari începând cu data de 1 octombrie, HP Powerup Backpack include găuri pentru ventilaţie şi senzori de temperatură, asigurând alimentarea dispozitivelor în siguranţă deplină, fără risc de supraîncălzire sau incendiere.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult