LG anunță o versiune îmbunătățită a purificatorului de aer PuriCare, cu microfon și funcție de amplificare a vocii

22.07.2021
LG anunță o versiune îmbunătățită a purificatorului de aer PuriCare, cu microfon și funcție de amplificare a vocii

Apărând ca o versiune high-tech a de acum banalei măști pentru față, LG PuriCare este un veritabil purificator de aer portabil, capabil să curățe aerul inhalat de toate particulele potențial dăunătoare: praf, polen, stropi degajați de alte persoane care tușesc.

Comparat cu o mască de față obișnuită, dispozitivul furnizat de LG este prevăzut cu filtru HEPA-13, capabil să rețină 99.97 dintre particulele suspendate în aer, până la dimensiunea de 0.03 microni. Mai mult decât atât, gadgetul dispune de funcție de auto-sterilizare și filtre ușor de înlocuit, putând fi reutilizat practic la nesfârșit.

PuriCare

Purificatoarele de aer pentru locuință au devenit un accesoriu valoros chiar și pentru cei care nu locuiesc în zone extrem de poluate, capacitatea acestor dispozitive de a reține particule fine de praf, împreună cu orice spori de mucegai, microbi, sau stropii microscopici purtători de viruși degajați în timp ce vorbim sau tușim, contribuind  la reducerea riscului de îmbolnăvire.

În noua versiune, purificatorul portabil de aer, LG PuriCare, vine cu ventilator dual încorporat pentru circulația forțată a aerului și evitarea transpirației, mai compact și ușor decât la modelul anterior. Acesta este conectat la senzori ce detectează respirația posesorului, crescând fluxul de aer atunci când este nevoie. În plus, gadgetul integrează și un sistem de amplificate a vocii, cu microfon și difuzor, facilitând conversații inteligibile cu masca pe față.

PuriCare

Echipat cu acumulator de 1000 mAh, dispozitivul cu greutate de sub 100 grame oferă suficientă autonomie pentru întreaga zi, iar la final poate fi înărcat în aproximativ două ore folosind cablul USB. Important de știut, aceasta nu este o mască de unică folosință sau lavabilă, filtrele și curelele de prindere necesitând înlocuite periodică, fiind considerate accesorii consumabile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult