LG pregătește ThinQ UP, o nouă gamă de electrocasnice la care poți instala upgrade-uri hardware și software

28.12.2022
LG pregătește ThinQ UP, o nouă gamă de electrocasnice la care poți instala upgrade-uri hardware și software

LG Electronics anunță disponibilitatea globală a noii game de electrocasnice ThinQ UP, cuprinzând frigidere, cuptoare, mașini de spălat, uscătoare de rufe și mașini de spălat vase upgradabile.

Conectate la internet, electrocasnicele LG ThinQ UP vor putea primi actualizări de firmware care îmbunătățesc experiența în utilizare și chiar dobândi funcții noi, instalate cu ajutorul aplicației pentru smartphone. Spre exemplu, vei putea instala noi programe de spălare optimizate pentru anumite tipuri de rufe, sau încerca rețete care vin împreună cu programe de coacere optimizate.

Construite cu un design modular, electrocasnicele ThinQ UP vor putea fi achiziționate la un nivel de echipare potrivit bugetului, decizând mai târziu dacă este cazul să accesezi și funcțiile modelelor mai avansate, achiziționând hardware-ul necesar pentru upgrade.

Construite în jurul filozofiei centrate pe client, de a „evolua cu tine”, aparatele LG ThinQ UP pot încorpora noi capabilități, adăugate oricând în durata de viață a echipamentului. Pentru a cest scop, LG va furniza în mod regulat upgrade-uri software și anunța noi upgrade-uri hardware ușor de instalat, dezvoltate folosind sugestiile de utilizare ale clienților ThinQ UP.

Una dintre caracteristicile unice care poate fi descărcată în 2023 este Laundry Saver Mode, o funcție care evită șifonarea rufelor continuând rotirea intermitentă a tamburului, după ce programul de spălare s-a încheiat. Totuși, delimitarea între inovație reală și strategie de marketing este un pic neclară, funcționalitatea oferită de Laundry Saver Mode putând fi regăsită sub alte denumiri și la unele produse competitoare, integrată cu anumite programe de spălare prevăzute din fabrică.

De această dată adăugată la frigiderele cu ThinQ UP, o altă inovație este controlul îmbunătățit al luminozității pe timp de noapte. Adăugată printr-o actualizare descărcate cu aplicația pentru smartphone, noua caracteristică atenuează iluminarea interioară a frigiderelor pentru a evita „orbirea” consumatorilor atunci când deschid ușa în toiul nopții.

LG Electronics va livra gama de electrocasnice LG ThinQ UP începând cu luna martie 2023, mai întâi pentru consumatorii din Statele Unite. Disponibilitatea pentru piața europeană va fi confirmată în cursul anului 2023.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult