Lidl, 13 septembrie: Produse utile aflate la promoție în următoarele zile

13.09.2021
Lidl, 13 septembrie: Produse utile aflate la promoție în următoarele zile

Lidl a publicat, pe site, noile oferte, valabile în săptămâna 13 – 19 septembrie. Lanțul de supermarketuri vinde două modele de lămpi LED, marca Livarno Home, la prețul de 19,99 lei bucata. Acestea funcționează pe baterii, au putere de 2 W și dimensiunile 15,0 x 3,4 x 3,1 cm. Dispozitivele pot fi folosite în dulapuri, debarale și alte spații de depozitat.

Un prelungitor Silvercrest cu trei prize este oferit la prețul de 30 lei. La acesta pot fi conectate simultan dispozitive cu putere maximă însumată de 3.680 W. Cablul prelungitorului are lungime de 1,4 m, iar dispozitivul are buton On/Off cu LED.

Este disponibil și un prelungitor cu patru prize și două porturi USB, la prețul de 40 de lei. Acest model are și cablu puțin mai lung, de 1,5 metri.

Tot sub marca proprie Silvercrest Lidl vinde o perie cu aburi 4 în 1. Aparatul are putere de 1.000 W, costă 60 de lei și oferă funcții de călcare, vaporizare, periere și îndepărtare scame. Rezervorul de apă are capacitate de 70 ml.

Inedit este cântarul de bucătărie pliabil vândut de companie începând de joi. Acesta costă 35 de lei și a fost gândit pentru a ocupa puțin spațiu atunci când nu este folosit. Aparatul suportă o greutate maximă de 5 kg și are funcție TARA.

Pentru baie este disponibil un cântar cu funcție vocală. Aparatul costă 60 de lei și comunică vocal rezultatul cântăririi. Dispozitivul suportă o greutate maximă de 180 kg.

Pisicile și persoanele friguroase ar putea aprecia salteaua electrică cu încălzire pe care o va vinde Lidl începând de joi. Aceasta va costa 80 de lei, are dimensiunile de 150 x 80 cm și putere de 80 W. Perna poate fi setată să se oprească automat după 1, 3, 6 sau 12 ore.

Lidl a introdus în ofertă și un aparat gonflabil de uscat și călcat haine Cleanmaxx, care le-ar putea ușura munca celor care doresc să poartă cămăși, tricouri sau bluze impecabile.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse aflate la promoție în magazinele Dedeman în acest moment

Daniil Medvedev la US Open: Modul inedit în care a sărbătorit sportivul gamer victoria

O companie îi va plăti unei persoane 1.300 de dolari pentru a se uita la filme de groază

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult