Produse aflate la promoție în magazinele Dedeman în acest moment

14.09.2021
Produse aflate la promoție în magazinele Dedeman în acest moment

Dedeman a publicat noi promoții pe site-ul propriu, iar noi am ales produsele care ni s-au părut interesante.

Un radio MP3 auto cu player multimedia, model SAL VB X800I, costă 555 de lei. Dispozitivul suportă patru boxe cu putere maximă de 50 W fiecare și dispune de conexiune Bluetooth, port USB, cititor de carduri micro-SD și jack audio universal de 3,5 mm. Conținutul video sau imaginile pot fi redate pe ecranul tactil cu diagonala de 7”. Sistemul oferă suport mirroring pentru smartphone-uri, cu Android sau iOS, are microfon încorporat și dispune de telecomandă.

Dedeman vinde de asemenea, la reducere, un televizor Schneider LED32-SC410K cu diagonala de 80 cm. Display-ul are rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli), iar aparatul dispune de porturi HDMI și USB. Televizorul costă 779 de lei.

Pentru posesorii de automobile, Dedeman oferă un aspirator EL1514, cu putere de 50 W. Aparatul poate aspira atât particule umede, cât și uscate. Aspiratorul poate fi folosit și pentru umflarea diverselor articole gonflabile (saltele, articole de plajă etc). Lungimea cablului de alimentare este de 3 metri, iar aparatul este dotat cu filtru de praf detașabil, lavabil. Produsul costă 60 de lei.

Tot cu preț redus este disponibil un radio FM cu aspect retro, model SAL RRT 5B. Acesta este și boxă Bluetooth, care poate reda conținut inclusiv de pe stick-uri USB, carduri micro-SD sau prin intermediul jack-ului audio universal de 3,5 mm. Dispozitivul include și microfon pentru convorbiri telefonice. Aparatul are prețul de 169 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Reduceri atractive la electronice și accesorii, disponibile la Carrefour

Lidl, 13 septembrie: Produse utile aflate la promoție în următoarele zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult