Lidl, 17 octombrie: 4 produse de îngrijire personală utile, disponibile cu preț accesibil

17.10.2022
Lidl, 17 octombrie: 4 produse de îngrijire personală utile, disponibile cu preț accesibil
Foto: Profimedia Images

Lidl are o ofertă destul de bogată de produse de îngrijire personală în această săptămână.

Printre acestea se găsește un aparat pentru curățare facială cu acumulator. Aparatul, marca Silvercrest Personal Care, funcționează în trei moduri: exfoliere, curățare în profunzime și masaj. În pachet sunt incluse o husă și un încărcător. Peria are două fețe, oferă opt trepte de intensitate și este rezistentă la apă. Dispozitivul costă 80 de lei.

În oferta lanțului de magazine au revenit periuțele de dinți electrice Nevadent. Sunt disponibile versiuni albă și neagră, la prețul de 100 de lei. Periuțele au trei moduri de funcționare: Clean (curățare fermă), Sensitive (curățarea delicată a locurilor sensibile) și Masaj (masajul stimulant al gingiei).

Citește și: Cele mai bune patru periuțe electrice de dinți în 2022, pentru toate bugetele

Dispozitivul include senzor de presiune care îi avertizează pe utilizatori când apasă prea tare, existând riscul degradării smalțului dinților. În cutie sunt incluse două capete și o carcasă. Periuța are acumulator cu capacitate de 600 mAh și LED care indică nivelul bateriei.

Lidl
Periuțele de dinți electrice Nevadent pe care le vinde Lidl în această săptămână.

Tot pentru igiena orală este disponibil un irigator bucal cu acumulator, marca Nevadent. Dispozitivul costă 119 lei și dispune de trei trepte de intensitate: Soft, Normal și Jet. Rezervorul de apă are capacitate de 120 ml.

Totodată, un aparat de masaj 2-în-1, tot marca Silvercrest Personal Care, este disponibil la prețul de 60 de lei. Dispozitivul oferă două funcții: exfoliere și masaj. Pentru masaj sunt disponibile 12 moduri diferite.

Citește și: Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult