Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

14.10.2022
Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

Pe cea mai importantă platformă de comerț electronic din România, eMAG, găsești sute de oferte la toate categoriile de produse. Sunt, totuși, puține articole care au raport calitate-preț foarte bun și rating ridicat primit de la zeci de utilizatori.

Am făcut o selecție cu trei astfel de produse:

Căști true wireless Zennic Sound One

Deși provin de la un producător practic necunoscut, aceste căști s-au dovedit a fi excelente (chiar autorul articolului le folosește). La eMAG, modelul are, la momentul redactării materialului, un rating de 4.87 steluțe din cinci posibile, primit de la 23 de clienți. Zennic Sound One oferă anulare a zgomotului de fundal (ANC), dispun de conexiune Bluetooth 5.1 și pot fi controlate prin atingerea pe suprafețele tactile.

eMAG

Un alt element interesant este display-ul LED de pe carcasă care arată nivelul de încărcare, atât pentru căști, cât și pentru carcasă. Totodată, căștile sunt rezistente la apă și oferă sunet de calitate superioară. Mai mult, există suport pentru asistenții vocali Siri și Google Assistant. Zennic Sound One costă aproape 160 de lei.

Încărcător auto ZEPO 30W

Din nou avem de a face cu un brand necunoscut, dar care și-a demonstrat calitățile. Acest dispozitiv auto, care oferă încărcare rapidă la o putere maximă de 30 W, are un rating de 4.81, primit de la 48 de clienți. Încărcătorul auto include două porturi, unul USB-A (tehnologie Quick Charge 3.0) și altul USB-C (Power Delivery).

Corpul este metalic, iar în partea de sus a dispozitivului se găsește un cerc LED albastru care se aprinde atunci când dispozitivul este conectat la priză. Încărcătorul costă aproape 70 de lei.

Stand vertical pentru laptop UGREEN LP258

Un stand vertical este excelent pentru cei care doresc ca laptopul lor să ocupe cât mai puțin spațiu pe birou atunci când nu îl folosesc sau atunci când folosesc dispozitivul într-un setup cu tastatură externă, mouse și monitor. Modelul UGREEN LP258 are un rating perfect, de 5 steluțe, la eMAG. Dispozitivul poate acomoda laptopuri cu grosime de 12 – 26 mm.

eMAG

Standul este realizat din aliaj de zinc și are zone acoperite cu cauciuc moale pentru a nu deteriora laptopul. Reglajul se face prin intermediul unui șurub care poate fi rotit cu mâna, fără a fi nevoie, ca în cazul altor modele, de o șurubelniță. Produsul costă 96,4 lei.

Foto: eMAG.ro

CITEȘTE ȘI:

Carrefour: 4 modele de mouse HP apreciate de clienți, oferite la reducere

Dedeman: 4 produse atractive, aflate la reducere, din noul catalog

Kaufland: 4 produse ieftine care ne fac cu ochiul din oferta actuală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult