Lidl, 18.04: Noi gadgeturi utile pentru cei care pleacă în vacanță, de Paște

18.04.2022
Lidl, 18.04: Noi gadgeturi utile pentru cei care pleacă în vacanță, de Paște

Lidl a introdus în ofertă, înainte de Paște, mai multe electronice utile pentru cei care pleacă în vacanță. Am scris deja despre accesoriile auto pe care le vinde în această săptămână lanțul de magazine. Pe lângă acestea sunt și câteva dispozitive utile în bagajul de călătorie.

O baterie externă, marca Tronic, este disponibilă la prețul de 55 de lei. Dispozitivul are capacitate de 10.000 mAh și oferă încărcare rapidă. Power bank-ul include două porturi USB, unul USB-A și altul USB-C. Nivelul de încărcare poate fi verificat consultând cele patru LED-uri de pe dispozitiv. În cutie este disponibil și un cablu.

Lidl
Una dintre lămpile Parkside disponibile la Lidl

Citește și Dedeman, 19 aprilie: Trei accesorii auto interesante intrate în oferta retailerului

Totodată, o lampă LED 2-în-1 este disponibilă la prețul de 45 de lei. Dispozitivul poate fi folosit ca lampă de lucru (intensitate a fluxului luminos de 100 lm) sau ca lanternă (250 lm). Bateria încorporată are capacitate de 2.000 mAh, iar încărcarea se face printr-un port USB-C. Ca lampă de lucru, autonomia oferită de dispozitiv este de 2,5 ore, iar ca lanternă poate ajunge la 6 ore.

Dispozitive disponibile la Lidl începând de joi

Lidl vinde, începând de joi, un tester digital pentru baterii, marca Tronic. Acesta poate fi folosit pentru baterii AA, AAA, C, D sau de 9 V. Produsul va costa aproape 20 de lei.

Lidl
Testerul de baterii Tronic

Tot din 21 aprilie va fi disponibil un alt model de lampă de lucru Parkside, pliabilă și cu bază magnetică. Dispozitivul va costa 55 de lei, iar la mijloc are o articulație care permite orientarea LED-urilor de 600 de lumeni în aproape orice direcție. Acumulatorul inclus are capacitate de 2.000 mAh, iar autonomia maximă oferită este de o oră. Nivelul de încărcare este indicat de patru LED-uri mici.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult