Lidl: Trei electronice auto, disponibile în curând în magazine

14.04.2022
Lidl: Trei electronice auto, disponibile în curând în magazine
Foto: Profimedia Images

Lidl aduce din nou multe accesorii și electronice auto săptămâna viitoare. Dintre acestea, am selectat trei dispozitive care ni s-au părut interesante.

O cameră endoscopică, prevăzută cu display, care poate fi folosită pentru a inspecta locuri inaccesibile de la motor sau din alte zone ale mașinii, va costa 249 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, are ecran color cu diagonala de 4,3“ (10,9 cm, rezoluție de 480 x 272 pixeli) și gât de tip lebădă cu lungime de 106 cm și diametru de 8 mm. În jurul camerei sunt șase LED-uri albe, a căror intensitate a fluxului luminos poate fi reglată în mai multe trepte.

Camera dispune de rezistență ridicată la praf și apă (certificare IP67). Bineînțeles, dispozitivul Parkside poate fi folosită și în gospodărie, pentru a inspecta țevi ori alte spații înguste sau inaccesibile. Mai mult, camera oferă zoom digital 4x și poate stoca până la 2.000 de imagini în memoria internă.

În cutie sunt incluse o husă, baterii Tronic și mai multe accesorii.

Citește și Lidl, 18.04: Noi gadgeturi utile pentru cei care pleacă în vacanță, de Paște

Lidl
Kitul hands-free SilverCrest care va fi disponibil la Lidl.

Revine, în oferta Lidl, un kit hands-free Bluetooth pentru mașină, marca SilverCrest, care a mai fost disponibil în trecut. Aparatul are sistem de pornire automat, de exemplu la deschiderea ușii autoturismului. Dispozitivul oferă o autonomie maximă de 10 ore și se prinde de parasolar. Inflația se face simțită și la Lidl. De această dată, produsul va fi mai scump cu 10 lei față de anul trecut și va costa 80 de lei.

Lidl va vinde și un încărcător/adaptor auto, marca Tronic, la prețul de 25 de lei. Dispozitivul are trei porturi USB-A și oferă încărcare rapidă.

Kitul hands-free și adaptorul pentru brichetă vor beneficia de garanție de 3 ani.

Cele trei produse vor fi disponibile în magazinele retailerului începând de luni, 18 aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult