Dedeman, 19 aprilie: Trei accesorii auto interesante intrate în oferta retailerului

19.04.2022
Dedeman, 19 aprilie: Trei accesorii auto interesante intrate în oferta retailerului

Dedeman, cel mai mare retailer de pe piața locală de bricolaj, a introdus noi produse auto în ofertă. Am selectat trei aparate care ni s-au părut utile.

Un aspirator auto fără fir, model Makita DCL 184Z, costă 398 de lei. Aparatul dispune de comutator pentru selectarea puterii, în trei trepte (38, 23 sau 5 W). Debitul maxim de aer este de 1.400 de litri/minut. Sacul textil are capacitate de 500 ml, iar sacul de hârtie capacitate de 330 ml.

Citește și Lidl, 18.04: Noi gadgeturi utile pentru cei care pleacă în vacanță, de Paște

În cutie este inclus un set de accesorii: duză pentru podele, duză pentru scaune, duză pentru spații înguste, perie rotativă, duză pentru suflare, ham de umăr și un set de 5 filtre din hârtie. Aspiratorul poate fi folosit inclusiv pentru suflare de aer. Cu un acumulator (BL1830B, 18V/3.0 Ah) încărcat complet autonomia maximă este 80 de minute. La putere maximă, aspiratorul funcționează 20 de minute.

Dedeman
Compresorul Osram OTIR2000 disponibil la Dedeman.

Dedeman vinde și un compresor auto 3-în-1, modelul Osram OTIR2000. Acesta este disponibil la prețul de 348 de lei. Aparatul include acumulator care se încarcă prin intermediul portului USB. Dispozitivul poate fi folosit și pe post de power bank. Presiunea poate fi afișată pe display în PSI, bar sau kPa (kilopascal).

Potrivit producătorului, compresorul umflă o anvelopă în 2 minute de la 0 la 80 PSI. În pachet sunt incluse trei adaptoare, pentru umflat roți de mașini, biciclete și mingi. Aparatul include și o lanternă LED.

Totodată, un suport de telefon pentru parbriz, marca Dunlop, costă aproape 41 de lei. Dispozitivul poate susține telefoane cu lățime cuprinsă între 5,5 și 9 cm.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult