Lidl, 7 – 13 noiembrie: Gadgeturi, unelte și jocuri interesante din oferta săptămânii

07.11.2022
Lidl, 7 - 13 noiembrie: Gadgeturi, unelte și jocuri interesante din oferta săptămânii

Vă prezentăm cele mai interesante produse intrate în oferta Lidl în săptămâna 7 – 13 noiembrie:

O mașină de găurit și înșurubat cu baterie, marca Parkside, este disponibilă la prețul de 179 de lei. Cuplul (max. 45 Nm) poate fi reglat în trepte și este disponibil un nivel special pentru găurire. În pachet nu sunt incluse încărcător și acumulator. Acestea pot fi achiziționate separat, iar un kit costă 139 de lei.

Tot astăzi a intrat în oferta Lidl aparatul de cafea pentru șantier cu acumulator. Am scris despre acest dispozitiv pe larg într-un articol dedicat.

Citește și: Black Friday 2022 la Lidl: Când începe evenimentul și exemple de produse cu preț redus

Neobișnuit este aparatul de curățat cu presiune cu acumulator, oferit tot sub marca Parkside. Produsul costă 299 de lei, are un debit de 2,45 L/minut și presiune maximă 25 bar. În pachet sunt incluse mai multe accesorii. Aparatul nu include acumulator și încărcător.

Produse care intră joi în oferta Lidl

Un aparat de pirogravură pentru amatori, marca Parkside, este disponibil la prețul de 45 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru inscripționări pe lemn, piele și plută. În pachet sunt incluse șapte vârfuri pentru scriere și pirogravură pentru diferite grosimi și un set de șapte ștampile cu modele diferite. Aparatul are putere de 30 W și atinge o temperatură maximă de 550 de grade Celsius.

Lidl
Aparat de pirogravură Parkside.

Totodată, un aparat pentru darts electronic Crivit, cu LED-uri, va putea fi achiziționat în schimbul a 139 de lei. Aparatul poate fi folosit pentru 27 de jocuri de darts și este recomandat pentru persoane cu vârste mai mari de 14 ani.

Interesant, pentru copii, este sistemul de tobe electronice, care va fi disponibil la prețul de 349 de lei. Aparatul include 6 pad-uri și oferă 10 setări pentru sunet.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Black Friday 2022 la Dedeman: Când începe campania și 7 exemple de produse cu preț redus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult