Lidl readuce în ofertă un aparat Parkside unic, care funcționează pe baterii

03.11.2022
Lidl readuce în ofertă un aparat Parkside unic, care funcționează pe baterii

Lidl va include din nou în oferta sa aparatul de cafea Parkside cu baterie, util pentru cei care lucrează pe șantiere sau în locuri fără acces la electricitate.

Dispozitivul ajunge luni în magazine și funcționează cu acumulatori. Modelul recomandat de producător este cel de 20 V și 4 Ah. Acesta nu este inclus în pachet și trebuie achiziționat separat, la prețul de 149 de lei.

Lidl va oferi și un kit – care include un acumulator mai mic (20 V, 2 Ah) și încărcător -, disponibil la prețul de 139 de lei. Această baterie este, de asemenea, compatibilă cu aparatul de cafea, dar va fi consumată mult mai repede.

Aparatul are rezervor de apă cu capacitate de 250 ml, iar prepararea cafelei durează aproximativ 6 minute. În total, un acumulator de 4 Ah, încărcat complet, este suficient pentru prepararea a 600 ml de cafea.

Parkside

Dispozitivul funcționează inclusiv cu pad-uri de cafea. În pachet este inclusă o cană de inox Parkside.

Aparatul de cafea va costa 179 de lei și va beneficia de garanție de 3 ani.

Ideea unui aparat cu baterie nu este nouă. Makita a anunţat un astfel de dispozitiv, care foloseşte baterii de scule electrice, încă din 2018.

Modelul japonezilor cântăreşte 1,5 kilograme şi poate prepara 650 ml de cafea cu o baterie (18V BL1860) încărcată complet.

Citește și:

Black Friday 2022 la Lidl: Când începe evenimentul și exemple de produse cu preț redus

Electronicele și uneltele utile disponibile la Lidl în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie

Dedeman: Trei electronice cu rating bun, disponibile la reducere

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult