Lidl 9 – 13 mai: Căști Bluetooth, accesorii de smartphone și alte dispozitive interesante

09.05.2022
Lidl 9 - 13 mai: Căști Bluetooth, accesorii de smartphone și alte dispozitive interesante

Lidl a publicat informații despre produsele pe care le va avea în ofertă în această săptămână. Printre acestea se numără o pereche de căști Bluetooth, o lanternă LED și accesorii pentru smartphone.

Începând de luni, în magazinele lanțului de retail se vor găsi seturi de sfere luminoase, marca Livarno Home, pentru grădină, cu încărcare solară. Vor fi disponibile corpuri de iluminat cu forme diferite, care permit alternarea culorilor. Un sistem costă 75 de lei.

Lidl
Sfere luminoase pentru grădină, disponibile la Lidl

Dispozitivele beneficiază de protecție medie la praf și apă (IP44). Autonomia, cu acumulatorul încărcat complet, este de maxim 8 ore. Un set include cinci corpuri de iluminat și un panou solar.

Produse disponibile la Lidl începând de joi

O pereche de căști Bluetooth, marca SilverCrest, va costa 129 de lei. Dispozitivul va putea fi folosit inclusiv pentru apeluri telefonice, datorită microfonului integrat. Autonomia, pentru muzică, va fi de până la 16 ore cu acumulatorii de 400 mAh încărcați complet. Căștile oferă suport pentru asistenții vocali digitali Siri și Google Assistant.

Lidl
Căștile Bluetooth care intră joi în oferta Lidl

Un gadget util ar putea fi încărcătorul pentru priză Tronic, care va costa 35 de lei. Acesta oferă două porturi USB-A și oferă putere maximă de încărcare de 24 W.

Citește și Kaufland 11 – 17 mai: Dispozitive electronice și accesorii auto din oferta magazinelor

Lanțul de supermarketuri va vinde, începând din 12 mai, o lanternă LED 4-în-1, marca Crivit, la prețul de 100 de lei. Dispozitivul oferă patru moduri de funcționare: 100% luminozitate, 50% luminozitate, lumină stroboscopică și semnal SOS. Autonomia maximă, cu acumulatorul cu capacitate de 1.000 mAh încărcat complet, este de 3 ore.

În cutie sunt incluse un cablu USB și un suport pentru perete. Lanterna oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 220 lm. Mai mult, dispozitivul are rating IP44.

Tot joi intră în oferta Lidl două accesorii pentru smartphone: o borsetă și o husă de smartphone pentru alergare care se prinde de braț. Aceste produse vor avea prețul de 20 de lei fiecare.

Totodată, un binoclu marca Auriol va fi disponibil la prețul de 50 de lei. Dispozitivul oferă un câmp vizual de până la 84 m lățime pentru o distanță de 1.000 m. Binoclul are obiectiv de 32 mm, sticlă optică BK-7 tratată anti-reflex și beneficiază de garanție timp de 5 ani.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult