Lidl va vinde accesorii de smartphone utile pentru drumeții și alergare

06.05.2022
Lidl va vinde accesorii de smartphone utile pentru drumeții și alergare

Lidl va introduce în ofertă săptămâna viitoare două accesorii care vor fi apreciate de către cei care aleargă sau merg în aventuri în aer liber.

În magazinele retailerului german vor fi disponibile, începând de joia viitoare (12 iunie), o borsetă și o husă de smartphone pentru alergare care se prinde de braț. Produsele sunt marca Crivit.

Lidl

Husa este impermeabilă și are o parte transparentă care permite controlarea telefonului. Produsul poate acomoda dispozitive mobile cu dimensiune maximă de 16 x 8 cm. Husa are și două benzi reflectorizante, pentru ca utilizatorul să fie văzut pe timp de noapte.

Citește și Lidl, 9 – 13 mai: Căști Bluetooth, accesorii de smartphone și alte dispozitive interesante

Lidl
Suportul de smartphone pentru braț pe care îl va vinde Lidl

Borseta dispune de spațiu suficient, în două compartimente separate, pentru smartphone și chei. Aceasta permite conectarea la telefon a unor căști cu fir printr-un orificiu special.

Cele două articole au prețul de aproape 20 de lei bucata.

Pe lângă cele două accesorii pentru smartphone, Lidl va vinde mai multe produse pentru alergare și drumeție, printre care se numără: tricouri funcționale, colanți, maiouri, bustiere, un rucsac, un sac de dormit, bețe de drumeție sau un tacâm multifuncțional. Prețurile acestor articole vor fi cuprinse între 20 și 120 de lei.

Citește și: Dedeman vinde, la reducere, 3 dispozitive electronice interesante. Kit auto pentru parcare atractiv

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult