Lidl: Gadget neobișnuit, de care nu știai că ai nevoie, disponibil în curând

29.09.2022
Lidl: Gadget neobișnuit, de care nu știai că ai nevoie, disponibil în curând

Lidl va vinde, începând de luni, 3 octombrie, un gadget inedit: o lingură cu cântar digital.

Dispozitivul este util în bucătărie pentru rețetele care necesită cantități mici de ingrediente și poate înlocui un cântar electronic de buzunar sau estimarea „la ochi”. Cu acest aparat, substanțele precum zahărul, făina sau grișul pot fi luate direct din recipientul lor fără a mai fi nevoie de un vas intermediar cu care să fie puse pe cântar.

Citește și: Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare

Lingura are scară pentru 15, 30, 45 ml sau 1, 2, 3 lingurițe. Dispozitivul poate suporta o greutate maximă de 300 de grame.

Lingura cu cântar are dimensiunile 25,3 x 6,3 x 3 cm, o greutate de 67 de grame și funcționează cu baterie. Partea de lingură poate fi detașată și curățată în mașina de spălat vase.

Mânerule este realizat din inox, iar cele trei butoane disponibile sunt realizate din cauciuc. Informațiile sunt afișate pe un ecran monocrom. Dispozitivul se stinge automat după o perioadă în care nu mai este utilizat.

Produsul beneficiază de garanție de 3 ani.

Dispozitivul, oferit sub marca Silvercrest Kitchen Tools, va costa 35 de lei.

Citește și: Ofertele Lidl: 3 unelte cu display utile disponibile începând de joi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult