Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare

30.09.2022
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, din nou o gamă destul de largă de scule și unelte Parkside. Printre acestea ne-a atras atenția o șurubelniță cu acumulator și capete interschimbabile. Modelul este deosebit deoarece poate fi folosit în mult mai multe spații, inclusiv în unele dificile, comparativ cu un dispozitiv obișnuit de acest fel.

Șurubelnița, modelul PAS D5, are un cuplu maxim de 10 Nm și o turație, la mersul în gol, de 200 de rotații pe minut. Acumulatorul, cu capacitate de 1.500 mAh, se încarcă de la 0 la 100% în 60 de minute.

Citește și: Ofertele Lidl: 3 unelte cu display utile disponibile începând de joi

Produsul, disponibil din 6 octombrie, va costa 139 de lei și va beneficia de garanție timp de 3 ani. Pachetul include cutie pentru transport cu mâner, patru capete, suport magnetic pentru bituri și trei seturi de bituri. În total, setul include 26 de elemente. Cel care atrage atenția este capătul pentru tăiat tablă, carton sau textolit. Materialul trebuie să aibă o grosime maximă de 6 mm.

Parkside
Dispozitivul Parkside poate tăia rapid diverse materiale, precum carton.

Încărcarea acumulatorului se face prin intermediul unui port USB-C. Un cablu de la USB-C la USB-A este inclus în cutie.

Șurubelnița Parkside a mai fost în trecut în oferta Lidl, iar un canal de YouTube românesc a publicat un video de tip „work with me”:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult