Lidl: Produse utile, inclusiv de plajă, disponibile la ofertă în următoarele zile

09.08.2021
Lidl: Produse utile, inclusiv de plajă, disponibile la ofertă în următoarele zile
Foto: Profimedia Images

Lidl a publicat noile oferte pe care le are în supermarketuri în această săptămână. Printre acestea se numără gadgeturi și accesorii interesante pentru bucătărie, bebeluși și plajă.

Inedite sunt saltelele și colacii de apă cu branding Lidl, produse pe care retailerul le vinde la prețul de 20 de lei bucata. Salteaua are dimensiunile 170 x 60 x 20 cm, iar colacul 88 x 24,5 cm. Sunt disponibile și alte produse „Lidl”, precum mingi sau papuci de plajă.

Compania vinde, de asemenea, un instant de apă caldă pentru chiuvetă Easymaxx, de 3,6 kW, la prețul de 179 de lei. În funcție de presiune, dispozitivul poate încălzi apa până la 60 de grade Celsius. Aparatul este realizat din oțel inoxidabil și are două capete interschimbabile de robinet: unul fix și unul flexibil.

Lidl are multe produse pentru bebeluși

Pentru bebeluși sunt disponibile mai multe produse interesante. O lampă de veghe cu proiecție, marca Livarno Home, costă 35 de lei. Dispozitivul poate proiecta culori și forme în moduri diferite.

Un carusel muzical, marca Lipilu, are prețul de 65 de lei. Acesta are cinci elemente moi din pluș, suspendate și o înălțime de 52 cm.

Un termometru multifuncțional, marca Sanitas, costă 55 de lei. Acesta poate fi folosit la ureche și pe frunte, dar poate măsura inclusiv temperatura obiectelor și lichidelor. Aparatul include alarmă vizuală, pe ecranul LED, în caz de febră și poate memora 30 de măsurători.

Sursa: Lidl.ro

Citește și: 5 produse interesante aflate acum la ofertă la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult